Loading

Το καλάθι σας είναι άδειο Άδειο Καλάθι

"Παράδοση χωρίς επάφη" από την Domino's Pizza

H Domino’s Pizza ανταποκρίνεται άμεσα στις ιδιαίτερες συνθήκες και εφαρμόζει την «παράδοση χωρίς επαφή»
 
Η καινοτομία έχει στόχο να προστατέψει τους πελάτες και τους οδηγούς.
 
Η παράδοση χωρίς επαφή ήδη εφαρμόζεται.
 
Η Domino's Pizza ανταποκρίνεται άμεσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι πελάτες και οι εργαζόμενοι και εφαρμόζει την πρωτοπόρα «Παράδοση χωρίς επαφή». Η άνεση του να παραλαμβάνεις στο χώρο σου την παραγγελία νιώθοντας μεγαλύτερη ασφάλεια, κάνει τη διαφορά αυτές τις μέρες.
 
Εφαρμόζοντας την «Παράδοση χωρίς επαφή» (CONTACTLESS delivery service), η Domino's προστατεύει τους πελάτες και τους εργαζόμενους διατηρώντας την αλυσίδα όλων των κανόνων υγιεινής εξασφαλίζοντας μιας ασφαλής διαδικασία.
 
Αυτή η καινοτομία, είναι η απάντηση της Domino’s Pizza στην ανάγκη του να μείνουμε σπίτι και για να προστατευτούμε οι ίδιοι, αλλά και για να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία.
 
Η νέα προσέγγιση γίνεται ιδιαίτερα αναγκαία τη στιγμή που όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι δουλεύουν από το σπίτι και περιορίζουν τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες ακολουθώντας τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και όλων των δημόσιων φορέων με στόχο την ενίσχυση των μέτρων για τον περιορισμό του  COVID-19, όπως συμβαίνει στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.
 
Για την «Παράδοση χωρίς επαφή», η οποία είναι διαθέσιμη για τις online αλλά και τις τηλεφωνικές παραγγελίες (με πληρωμή με πιστωτική κάρτα), η  διαδικασία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχει επαφή ανάμεσα στο διανομέα και στον πελάτη:
 
- Όταν ο διανομέας φτάνει, χτυπάει το κουδούνι της εξωτερικής εισόδου του σπιτιού του πελάτη, τον ενημερώνει ότι έφθασε και του ζητάει να κατέβει να παραλάβει.
 
- Ο διανομέας αφήνει την παραγγελία μέσα σε πλαστική σακούλα στην είσοδο.
 
- Όταν  φτάσει ο πελάτης, ο διανομέας απομακρύνεται από την πόρτα 2 μέτρα  και φεύγει αφού ο πελάτης παραλάβει την παραγγελία του.
 
Η «Παράδοση χωρίς επαφή» προϋποθέτει online πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή με Pay Pal.
 
Αυτή η υπηρεσία έρχεται να ολοκληρώσει τις μέχρι τώρα διαδικασίες που ακολουθεί η εταιρεία καθώς οι εργαζόμενοι δεν έρχονται σε άμεση επαφή με το προϊόν αφού φοράνε γάντια, σύμφωνα με τους κανόνες του υγειονομικού αλλά και από τους εσωτερικούς κανόνες της ίδιας της εταιρείας. Έτσι  ολοκληρώνεται η εξασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος από το άνοιγμα της ζύμης με γάντια, το ψήσιμο στους 256 βαθμούς κελσίου και την «Παράδοσης χωρίς επαφή» στον πελάτη.
 
Ανακαλύψτε την «Παράδοση χωρίς επαφή» στο dominos.gr και στο Domino’s mobile app για συσκευές IOS και Android.
 
#μένουμεσπίτι #μένουμε_σπίτι

 
Λίγα λόγια για την Domino’s Pizza
 
H Domino's Pizza είναι η πρώτη εταιρεία διανομής πίτσας στον κόσμο.
 
Ιδρύθηκε το 1960 και έχει παρουσία σε περισσότερες από 85 χώρες στον κόσμο με πάνω από 16.000 stores και καθημερινές διανομές από 2 εκατομμύρια πίτσες.
 
Ο master franchisee στην Ελλάδα είναι η Daufood με το πρώτο κατάστημα να ανοίγει το 1996 ενώ σήμερα έχει 40 καταστήματα.

To καλό τo παλικάρι… έχει CU Around κωδικό!

Είσαι και εσύ από εκείνους που πανηγυρίζουν όταν έρχεται η Δευτέρα γιατί η επόμενη μέρα είναι η Τρίτη και θα έχουν 1+1 στην Domino’s;  Αν είσαι συνδρομητής CU, έχεις 1+1 πίτσες δώρο κάθε μέρα από το CU Around!   Ας το παραδεχτούμε και ας μην κρυβόμ … Διαβάστε περισσότερα

Domino’s Pizza Tracker: Μύθοι και πραγματικότητα

Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των Dominoers ανά τον κόσμο πιστεύει με βεβαιότητα ότι το Domino’s Pizza Tracker® λειτουργεί με κάποιου είδους αυτοματοποιημένη αντίστροφη μέτρηση. Ήρθε όμως η ώρα να καταρρίψουμε αυτόν τον μύθο!   Ενώ το μόνο countdown πο … Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ