Loading

Το καλάθι σας είναι άδειο Άδειο Καλάθι

ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ

Επειδή τελικά η διαφορά είναι… που κάνει τη διαφορά, ακολουθούν μερικά από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που μας κάνουν υπερήφανους και μας έχουν οδηγήσει στη κορυφή!

Η σάλτσα τομάτας από την Αλίαρτο κατέκτησε την Ευρώπη.

tomato

Η σάλτσα μας φτιάχνεται από τομάτα που παράγεται στην Αλίαρτο χωρίς κανένα συντηρητικό και εξάγεται σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε χαρούμενοι, τόσο για τη γεύση της σάλτσας τομάτας μας (η οποία ελέγχεται κάθε 4 εβδομάδες στα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου της Domino’s) όσο και για το ότι βάζουμε το δικό μας λιθαράκι τόσο στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας της Αλιάρτου όσο και στις ελληνικές εξαγωγές!

Ζαμπόν σημαίνει χοιρινό κρέας από το μηρό του ζώου και μόνο.

illustrations

Υπάρχει άραγε κρυστάλλινο ποτήρι από… πλαστικό; Όχι βέβαια. Το ίδιο συμβαίνει και με το ζαμπόν. Το ζαμπόν είναι χοιρινό κρέας μόνο από το μηρό του ζώου, και κανείς δεν πρέπει (όπως δυστυχώς γίνεται ευρέως) να «βαπτίζει» ζαμπόν άλλα σημεία όπως η ωμοπλάτη ή ο λαιμός. Εμείς λοιπόν ξέρουμε ότι, όταν λέμε «ζαμπόν», εννοούμε ζαμπόν από εκλεκτό χοιρομέρι και τίποτα άλλο. Και τώρα, το ξέρετε και εσείς.

Οι ελιές μας ωριμάζουν πάνω στο δένδρο χωρίς ποτέ η διαδικασία να επιταχύνεται με χημικά μέσα.

illustrations

Θα μπορούσατε να φανταστείτε τον καρπό της ελιάς να μην ωριμάζει επάνω στο ιερό δένδρο; Είμαστε σίγουροι ότι η ερώτηση θα σας φανεί ρητορική. Το ίδιο και σε εμάς. Κάθε ελιά μας, ωριμάζει με τον τρόπο που εδώ και 10.000 χρόνια έχει ορίσει η φύση. Πάνω στο δένδρο και χωρίς ποτέ η διαδικασία ωρίμανσης να επιταχύνεται με χημικά ή άλλα μέσα (για μείωση κόστους). Μόνο έτσι απολαμβάνετε τη μεστή γεύση της ελληνικής ελιάς, της καλύτερης στη Μεσόγειο!

Η διαδικασία παρασκευής της ζύμης μας αρχίζει τουλάχιστον 24 ώρες πριν!

illustrations

Στη Domino’s, κουραζόμαστε παραπάνω για να ξεκουράσουμε τη ζύμη μας. Την αφήνουμε να ωριμάσει, τουλάχιστον για 24 ώρες πριν αρχίσουμε να την πλάθουμε απαλά, πάντα με τα χέρια όπως είναι το σωστό, και ποτέ με μηχανική πρέσα ή πλάστη που την καταστρέφουν. Μόνο έτσι, η ζύμη αναδεικνύει όλα τα αρώματά της και την γεύση που την κάνει να ξεχωρίζει. Στη Domino’s η ζύμη μας ζει… για να τη ζείτε!

Επιλέγουν, όπως κι εμείς, μοτσαρέλα που δεν «καπελώνει» ποτέ τη γεύση της πίτσας

illustrations

Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ιταλία, το τυρί για πίτσα είναι συνώνυμο με τη μοτσαρέλα. Γιατί οι Ιταλοί, που, αποδεδειγμένα, κάτι ξέρουν από πίτσα, θεωρούν ότι η υφή της και η γεύση της είναι τέτοια που ποτέ δεν θα «καπελώσει» τις υπόλοιπες γεύσεις μια πίτσας, ενώ παράλληλα έχει και τα λιγότερα λιπαρά. Για αυτό, αν και είναι πιο ακριβή, η μοτσαρέλα είναι για εμάς η μόνη επιλογή για τις πίτσες μας.

Η γεύση που κέρδισε τους ειδικούς της πίτσας!

illustrations

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι η συνταγή για το πεπερόνι μας είναι από τις καλύτερες στον κόσμο. Μαζί με τους ειδικούς φαίνεται ότι συμφωνούν και ολόκληροι λαοί, καθώς το πεπερόνι μας εξάγεται σε πολλές χώρες. Όταν συμφωνούν όλοι τότε κάτι… γίνεται σωστά. Και πώς γίνεται; Με φυσικής διαδικασίας ωρίμανση 21 ημερών χωρίς βράσιμο ή κατάψυξη και τη σπάνια συνταγή για ένα σπάνιο πεπερόνι. Για αυτό λοιπόν, έχουμε κάθε λόγο να καμαρώνουμε για το πεπερόνι μας!

Χρησιμοποιούμε μόνο φέτα και ποτέ υποκατάστατό της.

illustrations

Κάποιες φορές, σε κάποιους καταλόγους θα βρείτε τη λέξη «φέτα*». Ο αστερίσκος θα σας οδηγήσει κάπου (συνήθως σε πολύ μικρά γράμματα) όπου θα μάθετε ότι αντί φέτας χρησιμοποιείται λευκό τυρί, ή κάποιο άλλο υποκατάστατο, φυσικά υποδεέστερο και φθηνότερο της φέτας. Εμείς, από τις σαλάτες μας, μέχρι τις πίτσες, μας χρησιμοποιούμε μόνο φέτα ΠΟΠ, και ποτέ «φέτα*». Γιατί ξέρουμε καλά ότι φέτα με αστερίσκο, απλά δεν είναι φέτα.

Χρησιμοποιούμε φρέσκια, παραδοσιακή ζύμη στην κουζίνα μας.

illustrations

Η κατεψυγμένη ζύμη, όταν ακολουθούνται σωστά οι κανόνες της ψυκτικής αλυσίδας, πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής. Θα έλεγε λοιπόν κανείς ότι η τεχνολογία έχει τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις. Εκτός ίσως… από μία. «Τι μπορεί να συγκριθεί με το φρέσκο;». Για εμάς, τίποτα! Για αυτό, χρησιμοποιούμε φρέσκια, παραδοσιακή, ασύγκριτη ζύμη στις πίτσες μας για ασύγκριτη γεύση!

Η παρμεζάνα Reggiano ωριμάζει επί 12 μήνες για να κάνει τη διαφορά.

illustrations

Στη β. Ιταλία, παρασκευάζεται εδώ και 9 αιώνες η περίφημη παρμεζάνα Reggiano, η βασίλισσα των τυριών. Όταν η Reggiano, μετά από 12 μήνες ωρίμανσης περάσει τη δοκιμασία του master grader, που με όπλα του ένα σφυρί και το αυτί του, ελέγχει αν έχει ωριμάσει, τότε και μόνο τότε μπορεί να περάσει στο εμπόριο. Είμαστε οι μόνοι που επιλέγουμε παρμεζάνα Reggiano, παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά πιο ακριβή. Γιατί, αυτοί που ξέρουν, λένε ότι υπάρχουν παρμεζάνες και παρμεζάνα Reggiano. Όπως ακριβώς υπάρχουν πίτσες και υπάρχει Domino’s.

Δεν είναι τυπογραφικό. Είναι σαλάτες χωρίς «Έψιλον».

illustrations

Υπάρχει ένας απλός κανόνας για τα περιβόητα “Έψιλον”, τον οποίο τηρούμε πιστά. Δεν βάζουμε ποτέ στις σαλάτες μας κάτι που δεν μπορούμε να προφέρουμε. Για αυτό, η σαλάτα που κρατάτε, δεν περιέχει, για παράδειγμα, βουτυροϋδροξυανισόλη (Ε 320) ή οποιοδήποτε άλλο “E”. Έχει μόνο φρέσκα λαχανικά και θρεπτικά συστατικά. Απολαύστε την λοιπόν, φυσικά!

Σας εγγυόμαστε ότι αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την πίτσα που παραγγείλατε, θα σας την αντικαταστήσουμε αμέσως.

illustrations

Παραγγείλατε πίτσα. Την απολαύσατε. Παραγγείλατε ξανά. Την απολαύσατε ξανά. Τι συμβαίνει όμως στη σπάνια περίπτωση κατά την οποία η πίτσα που παραγγείλατε δεν σας άφησε ικανοποιημένους; Δεσμευόμαστε να αντικαταστήσουμε την παραγγελία σας, την ίδια μέρα με το ίδιο προϊόν. Αυτή είναι η εγγύηση προϊόντος που σας προσφέρουμε, η οποία υπάρχει και γραπτή επάνω σε κάθε κουτί πίτσας μας.

Ο οδηγοί μας φοράνε πάντα κράνος.

Στους δρόμους της Ελλάδας, το συνηθισμένο, δυστυχώς, θέαμα είναι η οδήγηση δικύκλου χωρίς κράνος. Και αυτό παρά τις έρευνες που έχουν δείξει ότι η οδήγηση δικύκλου στη χώρα μας είναι 5 - 25 φορές πιο επικίνδυνη από την οδήγηση αυτοκινήτου. Εμείς ξέρουμε ότι οι οδηγοί μας κάνουν μια δύσκολη και απαιτητική δουλειά. Και το ξέρουν καλά και οι ίδιοι. Γι’ αυτό φοράνε πάντοτε το κράνος τους. Για να έρθουν και εκείνοι και η πίτσα σας με ασφάλεια. Αν δείτε κάποιον οδηγό Domino’s χωρίς κράνος, παρακαλούμε ενημερώσετε μας αμέσως γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα μας έχουν κλέψει το μηχανάκι!

Domino’s Tracker®: ξέρετε με ακρίβεια σε ποιο στάδιο είναι και πότε θα φτάσει η παραγγελία σας!

Στη ζωή υπάρχει μεγάλη διαφορά από το “μαντεύω” μέχρι το “ξέρω”. Για αυτό, λοιπόν, ενώ όλοι μπορούν να μαντέψουν την ώρα έλευσης μιας πίτσας με το παραδοσιακό σύστημα Abracadabra™, μόνο όσοι παραγγέλνουν Domino’s ξέρουν κάθε στιγμή, σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία τους και πότε ακριβώς θα χτυπήσει το κουδούνι τους. Με το Domino’s Tracker® , εδώ και 12 χρόνια, ξέρετε με ακρίβεια πότε θα φτάσει η παραγγελία σας. Οι άλλοι… ακόμα μαντεύουν!

Κάποιοι τρομάζουν από την κριτική στα social media. Εμείς ποτέ.

Σίγουρα σου έχει τύχει. Γράφεις το παράπονό σου σε κάποια σελίδα στο Facebook. Το Post σου ανεβαίνει και μέχρι να πάρεις το χέρι σου από το ποντίκι, έχει κατέβει! Εμείς ποτέ δεν θα σβήσουμε οτιδήποτε ποστάρεις σε όλες μας τις σελίδες στα social media (εννοείται φυσικά μέσα στα πλαίσια κοσμιότητας και αλληλοσεβασμού). Αντιθέτως, είμαστε εδώ για να το συζητήσουμε! Γιατί η καλοπροαίρετη κριτική όχι μόνο δεν μας τρομάζει, αλλά μας κάνει και καλύτερους.

Μην ανησυχείτε, δεν θα την βγάλουμε. Αλλά εάν την βγάζαμε, σίγουρα θα την αντέγραφαν και αυτή.

Στην πορεία μας εδώ και 21 χρόνια στην Ελλάδα, είχαμε και έχουμε πολλά νούμερο 1 στην κατοχή μας: στην καινοτομία, στην ταχύτητα, στην εξυπηρέτηση κλπ. Υπάρχει όμως ένα νούμερο 1 που το... περιμέναμε: είμαστε η νούμερο 1 αντιγραφόμενη πίτσα στην Ελλάδα! Οι νέες πίτσες μας, οι πρωτοποριακές μας συνταγές και οι ιδέες μας αντιγράφονται μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Βέβαια επειδή κανένα αντίγραφο δεν μπορεί να συγκριθεί με το πρωτότυπο... προσοχή στις απομιμήσεις!