Εταιρική Υπευθυνότητα


Ως εταιρεία αποτελούμε μια οντότητα άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε και επηρεαζόμενοι ταυτόχρονα από τα δεδομένα της εποχής και του χώρου δράσης μας. Οφείλουμε λοιπόν, να αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία, σεβόμενη της αρχές και τις αξίες του πολιτισμού μας (σεβασμός προς τον άνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών).

Οι δράσεις μας


 • #H Αγκαλιά
  Απρίλιος 2022


  Η Αγκαλιά στο πλαίσιο λειτουργίας του Προγράμματος «Μεγαλώνουμε Αγκαλιά», το οποίο προάγει την πνευματική υγεία των παιδιών, συνεχίζει τις εξωτερικές εκπαιδευτικές-ψυχαγωγικές δράσεις. Το Σάββατο 02/04 έλαβαν χώρα στο Πεδίο του Άρεως οι δράσεις "Μουσικοκινητικά παιχνίδια" και "Παιχνίδι στην ύπαιθρο", όπου συμμετείχαν 30 παιδιά.Η Domino’s στηρίζει την δράση της Αγκαλιάς και προσέφερε τα γεύματα των μικρών συμμετεχόντων.

 • #donateforUkraine
  Μάρτιος 2022


  Αισθανόμενοι την ανάγκη να προσφέρουμε στον λαό της Ουκρανίας που δοκιμάζεται, ενώσαμε τις δυνάμεις μας, με αυτή των πελάτων μας και μέσω του donation box κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο site καταφέραμε να συγκεντρώσουμε χρήματα ώστε να σταλεί ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία μέσω του Ερυθρού Σταυρού. Με την έμπρακτη βοήθειά σας, τα καταφέραμε!

 • #H ευχή του Κλάους
  Μάρτιος 2022


  Η ευχή του μικρού Κλάους! Ο Κλάους δεν έχει το δικό του δωμάτιο και ζήτησε αποκλειστικά από τις νεράιδες του ένα καινούργιο κρεβάτι κουκέτα το οποίο θα προσαρμοστεί στο σαλόνι του σπιτιού του μαζί με ένα γραφείο για να ζωγραφίζει και να διαβάζει! Αυτό που επιθυμεί είναι το κρεβάτι του να έχει σπιτάκι στο πάνω μέρος και μια σκάλα για να ανεβοκατεβαίνει! H Make-a-Wish πραγματοποίησε την ευχή του και εμείς προσφέραμε το φαγητό για το πάρτι με τους φίλους του μικρού μας Κλάους.

 • #H ευχή του Ιωάννη
  Φεβρουάριος 2022


  Ο 15χρονος Ιωάννης ευχήθηκε να αποκτήσει ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας. H Make-a-Wish πραγματοποίησε την ευχή του και για να το γιορτάσει κάλεσε τους φίλους του σε μία γιορτή με την Αγαπημένη του Domino’s! Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

 • #H ευχή του Ραφαήλ
  Φεβρουάριος 2022


  Ο Ραφαήλ είναι ένα παιχνιδιάρικο αγοράκι που λατρεύει τα paw patrol και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει πυροσβέστης. Η μια και μοναδική ευχή του είναι να αποκτήσει ένα Πυροσβεστικό Αυτοκίνητο και πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Πυροσβεστικού Σώματος της Θεσσαλονίκης, όπου η Domino’s πρόσφερε πίτσες για το πάρτι που διοργανώθηκε.

 • #H ευχή του Γιοέλ
  Δεκέμβριος 2021


  Ο πεντάχρονος Γιοέλ που φιλοξενείται στον ξενώνα Φλόγα, την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του έχει γενέθλια. Μαζί με την ευχή του βοηθήσαμε να πραγματοποιήσει και το πρώτο του οργανωμένο πάρτι, στο οποίο θα είναι με τους φίλους και την οικογένειά του, προσφέροντας γεύματα.

 • #Make-a-Wis
  Δεκέμβριος 2021


  Η Domino’s στηρίζει και φέτος την Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος!Δίνουμε την δυνατότητα, σε όσους από τους πελάτες μας θέλουν, να συμμετάσχουν στην προσπάθειά μας για την ενίσχυση του έργου του Make-A-Wish Ελλάδος, προσφέροντας το ποσό των 0,25€, 0,50€ ή 1,00€ κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους online ή μέσω του Domino’s Mobile App.Δεν σταματάμε όμως εκεί! Τα φετινά Χριστούγεννα θέλουμε να είναι και πιο γλυκά από ποτέ και «υπεύθυνη» για αυτό θα είναι η Choco Pizza Star της Domino’s. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη σε περισσότερες από 85 χώρες, πίτσα στηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και τις μέρες των γιορτών προσθέτει στο μενού της την Limited Edition Choco Pizza Star.

 • #Η Ευχή της Νικολέτας
  Νοέμβριος 2021


  Η μικρή Νικολέτα που πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια, έχει ευχηθεί να αποκτήσει ένα νέο παιδικό δωμάτιο με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, το οποίο λατρεύει. H Make-a-Wish πραγματοποίησε την ευχή της και για να το γιορτάσει κάλεσε τους φίλους της σε μία γιορτή με την Αγαπημένη της Domino’s! Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

 • #Η Ευχή του Νικόλα
  Οκτώβριος 2021


  Ο μικρός Νικόλας νοσεί με σοβαρή ασθένεια, έχει ευχηθεί να αποκτήσει έναν gaming υπολογιστή. H Make-a-Wish πραγματοποίησε την ευχή του και για να το γιορτάσει κάλεσε τους φίλους του σε μία γιορτή με την Αγαπημένη του Domino’s! Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

 • #We4All
  Αύγουστος 2021


  Με τη βοήθειά σας φυτέψαμε 1000 δέντρα. Με αφορμή τις πυρκαγιές που έπληξαν την χώρα μας το φετινό καλοκαίρι, συγκεντρώσαμε χρήματα από δωρεές των πελατών μας και σε συνεργασία με τη We4All φυτέψαμε στην Αττική δέντρα, σεβόμενοι το τοπικό οικοσύστημα της κάθε περιοχής.

 • #WiseGreece
  Μάρτιος 2021


  Η παραγγελία σου, χαρίζει ελπίδα! Με κάθε παραγγελία, οι πελάτες μας μπορούσαν να δωρίσουν το ποσό της επιλογής τους, και μαζί με τη Wise Greece με το Easter Box μοιράσαμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα στην Αθήνα και στο Ορφανοτροφείο Μέλισσα στη Θεσσαλονίκη.

 • #Διαγωνισμός Kidspainting 2020
  Δεκέμβριος 2020


  Για 14η συνεχή χρονιά ο Δεκέμβριος απέκτησε το χρώμα από τους μικρούς ζωγράφους. Τρία χρόνια τώρα, λοιπόν, πήγαμε ένα βήμα παραπέρα και δημιουργήσαμε ένα site για τον διαγωνισμό, δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους ανεβάζοντας τη ζωγραφιά τους στο www.dominos.gr/kidspainting. Φέτος, κάθε συμμετοχή στο διαγωνισμό αντιστοιχούσε σε 1 ευρώ για τον «κουμπαρά» μας για το Make-a-Wish Ελλάδος.

 • #Make-a-Wish
  Δεκέμβριος 2020


  Η Domino’s στηρίζει και φέτος την Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος!
  Δίνουμε τη δυνατότητα, σε όσους από τους πελάτες μας θέλουν, να συμμετάσχουν στην προσπάθειά μας για την ενίσχυση του έργου του Make-A-Wish Ελλάδος, προσφέροντας το ποσό των 0,25€, 0,50€ ή 1,00€ κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους online ή μέσω του Domino’s Mobile App.
  Δε σταματάμε όμως εκεί! Τα φετινά Χριστούγεννα θέλουμε να είναι και πιο γλυκά από ποτέ και «υπεύθυνη» για αυτό θα είναι η Choco Pizza Star της Domino’s. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη σε περισσότερες από 85 χώρες, πίτσα στηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και τις μέρες των γιορτών προσθέτει στο μενού της την Limited Edition Choco Pizza Star.

 • #Vodafone
  Απρίλιος 2020


  Η CU Around, με την οποία συνεργαζόμαστε τα τελευταία , δημιούργησε τη φιλανθρωπική οργάνωση «Give Your 10%». Μέσω της δράσης «Δώσε το 10% σου», όλοι οι συνδρομητές CU θα μπορούν εύκολα να δωρίσουν την έκπτωση CU Around που δικαιούνται στον κωδικό Domino’s, μετατρέποντάς τη σε γεύματα για όσους έχουν ανάγκη. Παράλληλα, το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές των συνδρομητών θα διπλασιαστεί από τη CU με στόχο ακόμη περισσότερα γεύματα και νερό για άστεγους και άτομα που έχουν ανάγκη.

 • #Wise Greece
  Απρίλιος 2020


  Η Domino’s, σε συνεργασία με τη Wise Greece στηρίζει τους ανθρώπους που μας χρειάζονται τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Συγκεντρώθηκαν χρήματα, μέσω δωρεών των πελατών μας κατά την ηλεκτρονική παραγγελία, με σκοπό να διανεμηθούν Hope Boxes, τα οποία περιέχουν τρόφιμα και διανέμονται σε αστέγους.

 • #theheronextdoor
  Απρίλιος 2020


  Η Domino’s, στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας, προσφέρει πίτσες σαν ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης στο προσωπικό των νοσοκομείων Ευαγγελισμός και Αττικόν, που εργάζονται με αυταπάρνηση, στην δύσκολη συγκυρία της πανδημίας.

 • #theheronextdoor
  Απρίλιος 2020


  Η προσφορά του προσωπικού του Ινστιτούτου Παστέρ, είναι ανεκτίμητη ειδικά την περίοδο της πανδημίας, που εργάζονται σκληρά αντιμετωπίζοντας τόσες δυσκολίες. Αποφασίσαμε να τους προσφέρουμε δωρεάν πίτσες για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και την ελπίδα ότι μπορούμε να βοηθήσουμε έστω και λίγο στο τόσο σημαντικό έργο τους.

 • #theheronextdoor
  Απρίλιος 2020


  Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η προσφορά αγαθών από εθελοντές, έγινε δύσκολη. Η Domino’s θέλοντας να καλύψει αυτό το κενό και να προσφέρει αγάπη, διέθεσε δωρεάν γεύματα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

 • #theheronextdoor
  Απρίλιος 2020


  Η Domino’s στηρίζει το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων και την περίοδο της καραντίνας, προσφέροντας γεύματα σε όσους το έχουν ανάγκη.

 • #theheronextdoor
  Απρίλιος 2020


  Η Domino’s σε συνεργασία με την Everypay κάνουν delivery ένα μεγάλο χαμόγελο και δωρεάν γεύματα στα παιδιά που φιλοξενούνται στα σπίτια του Χαμόγελου του Παιδιού. Δεν σταματάμε να προσφέρουμε!

 • #Διαγωνισμός Kidspainting 2019
  Δεκέμβριος 2019


  Για 13 η συνεχή χρονιά ο Δεκέμβριος απέκτησε το χρώμα από τους μικρούς ζωγράφους. Τρία χρόνια τώρα, λοιπόν, πήγαμε ένα βήμα παραπέρα και δημιουργήσαμε ένα site για τον διαγωνισμό, δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους ανεβάζοντας τη ζωγραφιά τους στο www.dominos.gr/kidspainting. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, κάθε συμμετοχή στο διαγωνισμό αντιστοιχούσε σε 1 ευρώ για τον «κουμπαρά» μας για το Ίδρυμα Η Θεοτόκος.

 • #Στη γιορτή της Χαράς
  Αύγουστος 2019


  Η ευχή της μικρής Χαράς ήταν να αποκτήσει το δικό της κουκλόσπιτο και το Make A Wish φρόντισε να κάνει την ευχή της πράξη! Έτσι ένα μεγάααααλο κουκλόσπιτο / κουκέτα βρίσκεται πλέον στο δωμάτιό της και για να το γιορτάσει κάλεσε τους φίλους της σε μία γιορτή με την Αγαπημένη της Domino’s! Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

 • #Ανθρώπων Γεύματα
  Αύγουστος 2019


  Και φέτος το καλοκαίρι η Domino’s στήριξε το δύσκολο έργο της Equal Society για ανεύρεση πόρων μέσα στον Αύγουστο παρέχοντας κυρίως γεύματα στους επισκέπτες της Δομής Παροχής Συσσιτίου «Ανθρώπων Γεύματα» που υλοποιεί ο Οργανισμός. Η Equal Society πρόκειται για έναν οργανισμό που ως σκοπό έχει την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την κοινωνική τους επανένταξη των μελών της δομής.

 • #Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις με Domino’s
  Ιούνιος 2019


  Η πιο όμορφη περίοδος για μικρούς και μεγάλους ξεκίνησε με της Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του Ιδρύματος «Θεοτόκος» και η Domino’s ήταν εκεί για ακόμη μία φορά στηρίζοντας το κοινωφελές έργο που προσφέρει το Ίδρυμα σε παιδιά και νέους με νοητική υστέρηση με την παροχή γευμάτων κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων.

 • #tromeDominos στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της Αγκαλιάς 2018
  Δεκέμβριος 2018


  Και αυτά τα Χριστούγεννα βρέθηκε δίπλα στα παιδιά της Αγκαλιάς. Συγκεκριμένα, προσφέροντας το φαγητό βοηθήσαμε να πραγματοποιηθεί η φετινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στον παιδότοπο Έλα να Παίξουμε στο Αιγάλεω. Ο Σύλλογος, Η Αγκαλιά, προσφέρει προστασία στο παιδί, τόσο κατά τη διάρκεια της κύησής όσο και μετά τη γέννησή του και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Αγκαλιά.

 • #tromeDominos στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου 2018
  Δεκέμβριος 2018


  Η Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Γαλατσίου πραγματοποιεί όλο αυτό το διάστημα της λειτουργίας της ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο στην περιοχή και εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να στηρίξουμε το έργο της. Έτσι λοιπόν, τον Δεκέμβριο πραγματοποιήσαμε παρείχαμε δωρεάν πίτσες για την παιδική γιορτή της Δομής.

 • #tromeDominos στο Ethelon Days 2018
  Νοέμβριος 2018


  Για 3 ημέρες, από τις 2 έως τις 4 Νοεμβρίου, εθελοντές, εταιρικός κόσμος και Κοινωνία των Πολιτών έδωσαν ραντεβού στο Impact Hub Athens, για μία συνάντηση αφιερωμένη στον εθελοντισμό, με πρωτοβουλία της ethelon. Με κεντρική θεματική ‘’generation V’’, πραγματοποιήθηκαν διαδραστικά workshops, roundtables, εθελοντικές δράσεις και φυσικά όλα τα παραπάνω υπό τη συνοδεία Domino’s. Η ethelon έχει ως στόχο την ανάδειξη και την προώθηση του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία μέσα από ένα σύνολο δράσεων, εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών.

 • #tromeDominos με το Χαμόγελο 2018
  Οκτώβριος 2018


  Τον Οκτώβριο στηρίξαμε για μία ακόμη φορά τις προσπάθειες του Χαμόγελου του Παιδιού μοιράζοντας πίτσες και χαρά στο σπίτι του Αμαρουσίου. Το Χαμόγελο βρίσκεται δίπλα σε παιδιά θύματα Βίας, παιδιά που Εξαφανίζονται, παιδιά με προβλήματα Υγείας, παιδιά που ζουν σε συνθήκες Φτώχειας. Κάθε ένα παιδί είναι μοναδικό και η επιστημονική ομάδα του Οργανισμού, του παρέχει όλα όσα αυτό έχει ανάγκη, δίνοντας άμεσα λύσεις σε συνεργασία με κάθε αρμόδιο φορέα.

 • #tromeDominos με την Equal Society 2018
  Αύγουστος 2018


  Για ακόμη μία χρονιά βρεθήκαμε δύσκολο έργο της Equal Society για ανεύρεση πόρων μέσα στον Αύγουστο παρέχοντας κυρίως γεύματα στους επισκέπτες της Δομής Παροχής Συσσιτίου «Ανθρώπων Γεύματα» που υλοποιεί ο Οργανισμός. Η Equal Society έχει ως σκοπό των μελών της ομάδας κατάλληλων συνθηκών για την κοινωνική τους επανένταξη.

 • #tromeDominos στα YouSmile Awards 2018
  Ιούνιος 2018


  Η Domino’s στήριξε στα 2 nd YouSmile Awards, μία εκδήλωση με πρωταγωνιστές μαθητές και μαθήτριες που μέσα από τη δράση τους ξεχώρισαν για το θετικό αντίκτυπο που είχαν στον κοινωνικό τους περίγυρο και ενέπνευσαν άλλα παιδιά ή ενήλικες. Η ιδέα της βράβευσης μαθητών και μαθητριών από παιδιά που συμμετέχουν στο YouSmile, την μαθητική-εθελοντική δράση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», είχε στόχο να στραφεί η προσοχή του κόσμου στο τι έχουν να μας πουν τα παιδιά και να προβληθούν τα θετικά μηνύματα για ένα καλύτερο αύριο μέσα από τη μαθητική κοινότητα.

 • #tromeDominos στο Silent Party της Ethelon
  Μάρτιος 2018


  H Domino’s βρέθηκε στο πιο… σιωπηλό πάρτι της χρονιάς, στο Silent Party της Ethelon παρέχοντας πίτσες για τις ανάγκες της εκδήλωσης. H ethelon είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση της έννοιας του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία αλλά και την σύνδεση οργανισμών της Κοινωνίας των Πολιτών με εθελοντές και εταιρείες.

 • #tromeDominos στο Γηροκομείο Μοσχάτου
  Φεβρουάριος 2018


  Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 στηρίξαμε την γιορτή που διοργανώθηκε από ιδιωτική πρωτοβουλία για να δώσει χαρά στους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου Μοσχάτου προσφέροντας το φαγητό για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

 • Μαζί με το Χαμόγελο του Παιδιού
  Φεβρουάριος 2018


  Για μία ακόμη φορά η Domino’s βρέθηκε κοντά στο έργο του Χαμόγελου του Παιδιού. Συγκεκριμένα, προσφέραμε το φαγητό για την κάλυψη των αναγκών της εκδήλωσης για την Κοπή της Πίτας του Ιδρύματος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2018 στα γραφεία του Συλλόγου. Το Χαμόγελο του Παιδιού είναι «υπεύθυνο» για την φροντίδα και την προστασία χιλιάδων παιδιών όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του. (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Χαμόγελο του Παιδιού εδώ)

 • Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2018
  Φεβρουάριος 2018


  Για 3 η συνεχή χρονιά η Domino’s στηρίζει την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου. Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο Insafe/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν, με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Τη δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του δεύτερου μήνα κάθε χρόνο, κατά τον εορτασμό της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, χιλιάδες άνθρωποι ενώνονται για να αφυπνίσουν σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και δράσεις παγκοσμίως. Η Γραμμή Βοηθείας ‘help-line 210 6007686′ αποτελεί έναν από τους τρεις άξονες του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου το οποίο υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο του προγράμματος πλαισίου Safer Internet με τους δύο άλλους άξονες τη Δράση Ενημέρωσης saferinternet4kids.gr και την Ανοιχτή Γραμμή Καταγγελιών για Παράνομο Περιεχόμενο και Παράνομη Συμπεριφορά στο Διαδίκτυο SafeLine.gr.

 • Δίπλα στα σχολεία
  Δεκέμβριος 2017 – Φεβρουάριος 2018


  Καθημερινά βρισκόμαστε δίπλα σε σχολεία στηρίζοντας τις γιορτές τους, τους χορούς ή τις λαχειοφόρους αγορές τους προσφέροντας φαγητό και δώρα για την κάλυψη των αναγκών τους. Ενδεικτικά, από το Δεκέμβριο του 2018 έως τον Φεβρουάριο του 2018 έχουμε βρεθεί κοντά σε περισσότερα από 25 σχολεία (2ο Δημοτικό Κηφισιάς, Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονας, 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν Σμύρνης, 10ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, 3ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Αττικής, 29ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, 5ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής, 25ο δημοτικό σχολείο Χαλκίδας, 7ο Νηπιαγωγείο Γέρακα, 13ο Δημοτικό Χαλανδρίου, 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Χαλκηδόνας, Σχολή Μωραΐτη, 165ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, 8ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης, 72ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών «Ανδρέας Κάλβος», 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού, 150ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, 73ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, 7ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης, 8ο Δημοτικό Ν. Φιλαδέλφειας, 6ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας, 8ο Δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης).

 • Μαζί με την Αγκαλιά
  Δεκέμβριος 2017


  Η Domino’s βρέθηκε για ακόμη μία φορά δίπλα στα παιδιά της Αγκαλιάς. Συγκεκριμένα, προσφέροντας το φαγητό βοηθήσαμε να πραγματοποιηθεί η φετινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2017 στον παιδότοπο Έλα να Παίξουμε στο Αιγάλεω. Ο Σύλλογος, Η Αγκαλιά, προσφέρει προστασία στο παιδί, τόσο κατά τη διάρκεια της κύησής όσο και μετά τη γέννησή του και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Αγκαλιά.

 • Διαγωνισμός Kidspainting 2017
  Δεκέμβριος 2017


  Για 11 η συνεχή χρονιά ο Δεκέμβριος απέκτησε το χρώμα από τους μικρούς ζωγράφους. Ωστόσο, για πρώτη φορά ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σε ψηφιακό περιβάλλον δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους ανεβάζοντας την ζωγραφιά τους στο www.dominos.gr/kidspainting . Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, κάθε συμμετοχή στο διαγωνισμό αντιστοιχούσε σε 1 ευρώ για τον «κουμπαρά» μας για το Ίδρυμα Η Θεοτόκος.

 • #tromeDominos στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Γαλατσίου
  Δεκέμβριος 2017


  Τον Δεκέμβριο στηρίξαμε τους κατοίκους του Δήμου Γαλατσίου που βρίσκονται σε δυσχερή κατάσταση. Συγκεκριμένα, ανταποκρινόμενοι στο αίτημα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου, στηρίξαμε την διοργάνωση την διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης γιορτής που πραγματοποιήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2017.

 • Wise Greece και Domino’s έκαναν τη διαφορά
  Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2017


  Για όλο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο υποστηρίξαμε τη μη κερδοσκοπική Κίνηση Wise Greece, εφαρμόζοντας το βραβευμένο πρόγραμμα* εταιρικής κοινωνικής ευθύνης “0,01€ κάνει τη διαφορά”! Έτσι, διαθέσαμε στη Wise Greece μόλις 0,01€ από κάθε παραγγελία, που πραγματοποιήθηκε online και offline για αυτή την περίοδο, με στόχο να αγοραστούν τρόφιμα πρώτης ανάγκης για λογαριασμό του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, που υποστηρίζει περισσότερους από 26.000 ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους και 5.000 παιδιά. Η ενέργεια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού σε συνεργασία με τη Wise Greece, καταφέραμε να προσφέρουμε 2 τόνους τρόφιμα στο Κ.Υ.Α.Δ.Α, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι τα τρόφιμα αγοράστηκαν εξ’ ολοκλήρου από τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς που συμμετέχουν στην Κίνηση Wise Greece, με αποτέλεσμα να μεγιστοποιηθεί ο κοινωνικός αντίκτυπος της ενέργειας. Περισσότερες λεπτομέρειες για την Wise Greece και το έργο της μπορείτε να βρείτε στο www.wisegreece.gr

 • Μαζί με το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος»
  Ιούνιος 2017


  Στα πλαίσια της μακρόχρονης σχέσης μας και της υποστήριξής μας στο Ίδρυμα «Η Θεοτόκος», προσφέραμε Jumbo πίτσες, καλύπτοντας τις ανάγκες της καλοκαιρινής γιορτής που πραγματοποιήθηκε στα μέσα του Ιούνιου. Το Ίδρυμα παρέχει υπηρεσίες ειδικής εκπαίδευσης και θεραπείας σε παιδιά προσχολικής ηλικίας από 2,5- 5 ετών (πρώιμη παρέμβαση) και εφήβους από 14-20 ετών, με αναπτυξιακή ανωριμότητα, νοητικές αναπτυξιακές διαταραχές και διαταραχές του αυτιστικού φάσματος. Επίσης παρέχει επαγγελματική κατάρτιση και εργασιακή αποκατάσταση σε ενήλικες νέους/ες από 20-35 ετών και υποστηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον τους και παρεμβαίνει όταν είναι αναγκαίο. Έχει εξυπηρετήσει και υποστηρίξει περισσότερα από 5.000 άτομα κατά τη διάρκεια των 52 ετών λειτουργίας του. Σήμερα φοιτούν καθημερινά 370 παιδιά και νέοι εκ των οποίων οι 60 περίπου είναι άποροι ή και ανασφάλιστοι και υποστηρίζονται με προγράμματα, πρότυπα για την Ελλάδα και την Ευρώπη (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος»).

 • #tromeDominos στο Tedx Athens 2017
  Μάιος 2017


  Για άλλη μια χρονιά η διοργάνωση του TedxAthens επέστρεψε το Σάββατο, 13 Μάϊου, στη νέα Εθνική Λυρική Σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) προσκαλώντας τους ακροατές να εξερευνήσουν τα όρια τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι λοιπόν, που μας δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχουμε και εμείς σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση με τη χορηγία γεύματος για τους 200 εθελοντές της εκδήλωσης. Η φετινή εκδήλωση εξελίχθηκε σε ένα σύγχρονο και διεθνές πολυσυνέδριο ιδεών, πολιτισμού κ τεχνολογίας. Όπως και στα πρωτοπόρα παγκόσμια συνέδρια αντίστοιχου περιεχομένου, ομιλίες, workshops, συζητήσεις, παρουσιάσεις και Q&A sessions εμπλουτίσαν το φετινό πρόγραμμα πολλών ταχυτήτων. Οι σύνεδροι έιχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα διαφορετικό και πιο διαδραστικό TEDxAthens, απολαμβάνοντας ξεχωριστές στιγμές σε έναν από τους πιο όμορφους χώρους της Ελλάδας. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοναδικά μουσικά δρώμενα, να απολαύσουν μια ιδιαίτερα γευστική εμπειρία φαγητού και ποτού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και να συμμετέχουν στο βραδινό πάρτι μετά το τέλος του προγράμματος. Το σκηνικό απαρτιζόταν Έλληνες και ξένους ομιλητές που μοιράστηκαν ιδιαίτερες εμπειρίες και ιστορίες ζωής, με σκοπό να γίνουν η αφορμή, αλλά και οι καταλύτες για να ανακαλύψει το κοινό τις διαφορετικές πτυχές του εαυτού του αλλά και του κόσμου μέσα στον οποίο ζούμε (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Tedx Athens 2017).

 • #tromeDominos στο Career Fair.4all 2017
  Απρίλιος 2017


  Η νεά πίτσα Domino’s 4All «βρέθηκε» κοντά στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ethelon, Career Fair.4all - Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και η Domino’s καλύψε τις ανάγκες του μεσημεριανού γεύματος της παραγωγής και των εθελοντών της εκδήλωσης για εκείνη την μέρα. Συγκεκριμένα, προσφέραμε μεγάλες πίτσες 4all για 65 άτομα-εθελοντές. Στόχος της ημερίδας είναι η επιρροή μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας για την ανάγκη και τα οφέλη ένταξης στον εργασιακό χώρο ενός ενεργού ανθρώπινου δυναμικού που μένει στην αφάνεια. Εκτός από το main event, πραγματοποιήθηκαν και παράλληλα events, όπως o διαγωνισμός επιχειρηματικότητας Hack.4all με θέμα την «Προώθηση της προσβασιμότητας και της ισότητας», καθώς και inspirational ομιλίες (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Ethelon).

 • Στηρίζοντας το έργο του ΚΥΑΔΑ
  Φεβρουάριος 2017


  Τον Φεβρουάριο η Domino’s στήριξε το έργο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) προσφέροντας συσκευασμένο ζαμπόν προκειμένου να καλυφθούν βασικές ανάγκες των συμπολιτών μας που υποστηρίζονται από τις δομές και τα προγράμματα του Κέντρου. Το Κ.Υ.Α.Δ.Α. διαθέτει δύο ξενώνες φιλοξενίας, την “Εστία των Αθηνών”, που αποτελεί αξιοποίηση κληροδοτήματος των Π. & Τ. Παντελίδη και ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Στον πρώτο, υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας 52 ατόμων και στο δεύτερο 160. Σήμερα φιλοξενούμε πάνω από 200 άτομα στα οποία παρέχουμε σίτιση, ψυχολογική υποστήριξη καθώς και ιατρική παρακολούθηση. (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το ΚΥΑΔΑ) ).

 • #tromeDominos με τα παιδιά του 10 ου Δημοτικού Αμαρουσίου
  Φεβρουάριος 2017


  Τον Φεβρουάριο η Domino’s βρέθηκε δίπλα στα παιδιά του 10 ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου ενισχύοντας την προσπάθεια της λαχειοφόρου αγοράς που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το έργο του σχολείου εδώ).

 • #tromeDominos Στηρίζοντας τη Γραμμή Βοήθειας «210 6007686»
  Φεβρουάριος 2017


  Η Domino’s, με αφορμή την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, στήριξε για δεύτερη συνεχή χρονιά το έργο της Γραμμής Βοήθειας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (www.help-line.gr). Η Γραμμή Βοήθειας 210-6007686 παρέχει συμβουλευτική για γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες υγείας για θέματα που σχετίζονται με τη χρήση και την κατάχρηση του διαδικτύου (π.χ. συμπεριφορές εξάρτησης, εκφοβισμός, κοινωνική δικτύωση κ.λ.π.).

 • #tromeDominos στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της Αγκαλιάς
  Δεκέμβριος 2016


  Τον Δεκέμβριο η Domino’s βρέθηκε για μία ακόμη φορά δίπλα στο έργο του Συλλόγου Η Αγκαλιά αναλαμβάνοντας να καλύψει τις ανάγκες των γευμάτων του Χριστουγεννιάτικου πάρτυ που πραγματοποιήθηκε στον παιδότοπο «Έλα να παίξουμε» στο Αιγάλεω. Η Αγκαλιά, με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό, συμπαραστέκεται σε γυναίκες έγγαμες ή άγαμες, που λόγοι εγκατάλειψης, κακοποίησης και κοινωνικοοικονομικοί τις πιέζουν σε βίαιη αφαίρεση της ζωής του εμβρύου-παιδιού τους. Ο Σύλλογος προσφέρει προστασία στο παιδί, τόσο κατά τη διάρκεια της κύησής όσο και μετά τη γέννησή του και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά. (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Αγκαλιά).

 • #tromeDominos με τους Αεροπροσκόπους Ελληνικού Αργυρούπολης
  Σεπτέμβριος 2016


  Τον Σεπτέμβριο η Domino’s βρέθηκε δίπλα στα μέλη του 2 ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Ελληνικού Αργυρούπολης καλύπτοντας τις ανάγκες των γευμάτων στα πλαίσια της καλοκαιρινής κατασκήνωσης της Ομάδας Προσκόπων. (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το 2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Ελληνικού Αργυρούπολης).

 • #tromeDominos με το Χαμόγελο του Παιδιού
  Σεπτέμβριος 2016


  Τον Σεπτέμβριο η Domino’s στήριξε για μία ακόμη φορά το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού με την κάλυψη των γευμάτων κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Hackathon που διοργάνωσε ο Οργανισμός. Το Χαμόγελο του Παιδιού είναι «υπεύθυνο» για την φροντίδα και την προστασία χιλιάδων παιδιών όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του. (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Χαμόγελο του Παιδιού εδώ)

 • #tromeDominos με τον “Victor Artant”
  Ιούλιος 2016


  Τον Ιούλιο η Domino’s στήριξε το έργο του Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων δραστηριοτήτων “Victor Artant” – ΝΙΚΗ με την προσφορά γευμάτων. Η ιστορία του Συνδέσμου ξεκινάει το 2000 όταν και δημιουργήθηκε ως μια εναλλακτική πρόταση. Λειτούργησε από μια επιστημονική ομάδα σε συνεργασία με μια αντίστοιχη ομάδα ατόμων με αναπηρίες και γονέων. Ο σύνδεσμος είναι νόμιμα αναγνωρισμένο σωματείο με Αρ. Καταστ 6450/1998, είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης γονέων και κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες, μέλος της Πανελλήνιας Αθλητικής Ομοσπονδίας Α.μεΑ. καθώς και μέλος της διεθνούς οργάνωσης για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία F.T.I. (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Victor Artant).

 • #tromeDominos στο Συσσίτιο της Equal Society
  Ιούνιος 2016


  Η Domino’s στηρίζει τους μικρούς αθλητές της ομάδας μπάσκετ Φοίνικας του Πειραιά αποτελώντας έναν από τους χορηγούς της ομάδας και με το λογότυπο της εταιρίας να βρίσκεται στις φανέλες των 150 αθλητών της ομάδας.

 • #tromeDominos στο Συσσίτιο της Equal Society
  30 Δεκεμβρίου 2015


  Στις 30 Δεκεμβρίου, στηρίξαμε για μία ακόμα φορά στην προσπάθεια των ανθρώπων της Equal Society προσφέροντας ένα γεύμα στα άτομα που στηρίζει με το έργο του το Συσσίτιο λίγο πριν το τέλος της χρονιάς. Η ΜΚΟ Equal Society και η Δομή Παροχής Συσσιτίου της φροντίζει σε καθημερινή βάση, επί επτά ημέρες την εβδομάδα τη σίτιση, τουλάχιστον εκατό 100 ατόμων ανά ημέρα (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το έργο της Equal Society στο http://www.equalsociety.gr/).

 • #tromeDominos στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Αγκαλιάς
  29 Δεκεμβρίου 2015


  Η Domino’s δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Αγκαλιάς στα γραφεία του Συλλόγου. Έτσι, στις 29 Δεκεμβρίου, τα παιδικά χαμόγελα ήρθαν να συνοδεύσουν απολαυστικές πίτσες Domino’s. Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά έχει συμπαρασταθεί μέχρι σήμερα σε 2000 παιδιά προσφέροντας απλόχερα τη διακριτική αλλά και ουσιαστική συμπαράσταση των ανθρώπων της (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Αγκαλιά).

 • #tromeDominos με τα παιδιά της Κιβωτού
  3 Δεκεμβρίου 2015


  Η «Κιβωτός του Κόσμου» δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς. Δίπλα σε αυτά τα παιδιά, βρέθηκε για μία ακόμα φορά η Domino’s προσφέροντας 30 πίτσες και καλύπτοντας το συσσίτιο του Οργανισμού σε μια διαφορετική ημέρα. Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από έναν εικοσιεξάχρονο ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για Κιβωτό του Κόσμου).

 • Στηρίζοντας τη Γραμμή Βοήθειας «210 6007686»
  9 Φεβρουαρίου 2015


  Τη Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, θα εορταστεί για 12η συνεχή χρονιά η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου. Ο αριθμός των χωρών που γιορτάζουν την ημέρα αυτή έχει ξεπεράσει τις 100 παγκοσμίως! Η Domino’s, ως μια εταιρεία που δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο του διαδικτύου και έχοντας ευαισθησίες για τους μικρούς φίλους θεωρεί υποχρέωση όλων μας να ενημερώνουμε μικρούς και μεγάλους για τους κινδύνους που προκύπτουν από την ανεξέλεγκτη χρήση του διαδικτύου. Για το σκοπό αυτό στηρίζει το έργο της Γραμμής Βοήθειας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (www.help-line.gr). Η Γραμμή Βοήθειας 210-6007686 παρέχει συμβουλευτική για γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες υγείας για θέματα που σχετίζονται με τη χρήση και την κατάχρηση του διαδικτύου (π.χ. συμπεριφορές εξάρτησης, εκφοβισμός, κοινωνική δικτύωση κ.λ.π.). Οι ειδικοί επιστήμονες της γραμμής είναι διαθέσιμοι τηλεφωνικά καθημερινά 09.00 π.μ.-17.00 μ.μ., μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] και μέσω chat συμβουλευτικής καθημερινά 15.00 μ.μ-17.00 μ.μ.

 • #tromeDominos στην κοπή της πίτας της Αγκαλιάς
  1 Φεβρουαρίου 2015


  Για μία ακόμη φορά η Domino’s βρέθηκε δίπλα στο έργο της Αγκαλιάς, του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού. Αυτή τη φορά αφορμή ήταν η κοπή της Βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου. «Προσκεκλημένοι» στην εκδήλωση ήταν οι οικογένειες και τα παιδιά της Αγκαλιάς. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Σπίτι της Αγκαλιάς, στην αίθουσα Κέντρου Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού, όπου λειτουργεί παιδότοπος και με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών του Συλλόγου. Τα παιδιά ξεφάντωσαν στο παιχνίδι, ζωγράφισαν, γέλασαν και απόλαυσαν την αγαπημένη γεύση της Domino’s!

 • American Women’s Organization of Greece
  23 Νοεμβρίου 2014


  Ο Σύλλογος των Αμερικανίδων Γυναικών συμπληρώνει φέτος 67 χρόνια κοινωνικής προσφοράς. Εμείς, βρεθήκαμε για μία ακόμα φορά δίπλα τους με αφορμή το Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργάνωσε στις 23 Νοεμβρίου κάνοντας Δωρεά πίτσες για το Food Court της διοργάνωσης στο Athens Ledra Hotel. Το ποσό που συγκεντρώθηκε από το Bazaar διατέθηκε σε 24 συνολικά ιδρύματα για την κάλυψη υποτροφιών αλλά των αναγκών παιδιών, ατόμων με ειδικές ανάγκες και κέντρα απεξάρτησης.

 • Δίπλα στο έργο της Equal Society
  12 Νοεμβρίου 2014


  Η ΜΚΟ Equal Society και η Δομή Παροχής Συσσιτίου της φροντίζει σε καθημερινή βάση, επί επτά ημέρες την εβδομάδα τη σίτιση, τουλάχιστον εκατό 100 ατόμων ανά ημέρα. Την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, σταθήκαμε αρωγοί για μία ακόμα φορά στην προσπάθεια των ανθρώπων της Equal Society προσφέροντας ένα γεύμα στα άτομα που στηρίζει με το έργο του το Συσσίτιο.

 • Γεύματα Αγάπης
  10 Νοεμβρίου 2014


  Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου βρεθήκαμε για μία ακόμη φορά δίπλα σε εκείνους που έχουν ανάγκη περισσότερο από τον καθένα μας να νιώσουν ότι κάποιος βρίσκεται δίπλα τους αυτή τη περίοδο. Ο λόγος φυσικά για τα παιδιά. Για μία ακόμη φορά λοιπόν, και σε συνεργασία με το e-food.gr καθώς και την αμέριστη υποστήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Μπορούμε» μοιράσαμε δωρεάν γεύματα και χαμόγελα σε 300 μικρά παιδιά που φιλοξενούνται σε 10 φορείς σε ολόκληρη την Αττική.

 • TARMAC 2014
  5 Νοεμβρίου 2014


  Το TARMAC είναι μια ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση αφιερωμένη στα Παιδικά Χωριά SOS και διοργανώνεται για 13η χρονιά στην πίτσα KARTODROMO στις Αφίδνες. Τα παιδιά από τα Παιδικά Χωριά SOS, κάθισαν για άλλη μια χρονιά στο κάθισμα του συνοδηγού των αγωνιστικών αυτοκινήτων των προσκεκλημένων οδηγών αγώνων και έπαιξαν μαζί τους μέσα στην πίστα. Όσο για τα εκτός πίτσας, τα παιδιά συνδύασαν μια μοναδική εμπειρία με τις πίτσες Domino’s

 • 1,000 Domino’s, 4000 χαμόγελα
  29 Ιουλίου 2014


  Με αφορμή ένα τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε την βραδιά του τελικού του Champions League, αποφασίσαμε να επανορθώσουμε προσφέροντας το δικό μας λιθαράκι στους ανθρώπους που το έχουν περισσότερη ανάγκη από όλους αυτή την περίοδο κάνοντας δωρεά 1,000 πίτσες και δίνοντας χαρά σε περίπου 4000 συνανθρώπους μας. Συμπαραστάτες στην προσπάθεια μας στάθηκαν οι άνθρωποι των ιδρυμάτων και των οργανισμών που μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε την υπόσχεσή μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στα: Κλίμακα, Στέγη Κοριτσιού "Αγία 'Αννα", Ίδρυμα Θεοτόκος, Οι Φίλοι του Παιδιού, ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Το χαμόγελο του παιδιού, Κεα χαρά, Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών, Αμαλίειο Ορφανοτροφείο, Παιδική Στέγη και Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Δείτε Περισσότερα