Εταιρική Υπευθυνότητα


Ως εταιρεία αποτελούμε μια οντότητα άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε και επηρεαζόμενοι ταυτόχρονα από τα δεδομένα της εποχής και του χώρου δράσης μας. Οφείλουμε λοιπόν, να αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία, σεβόμενη της αρχές και τις αξίες του πολιτισμού μας (σεβασμός προς τον άνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών).

Οι δράσεις μας


 • Μαζί με το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος»
  Ιούνιος 2017


  Στα πλαίσια της μακρόχρονης σχέσης μας και της υποστήριξής μας στο Ίδρυμα «Η Θεοτόκος», προσφέραμε Jumbo πίτσες, καλύπτοντας τις ανάγκες της καλοκαιρινής γιορτής που πραγματοποιήθηκε στα μέσα του Ιούνιου. Το Ίδρυμα παρέχει υπηρεσίες ειδικής εκπαίδευσης και θεραπείας σε παιδιά προσχολικής ηλικίας από 2,5- 5 ετών (πρώιμη παρέμβαση) και εφήβους από 14-20 ετών, με αναπτυξιακή ανωριμότητα, νοητικές αναπτυξιακές διαταραχές και διαταραχές του αυτιστικού φάσματος. Επίσης παρέχει επαγγελματική κατάρτιση και εργασιακή αποκατάσταση σε ενήλικες νέους/ες από 20-35 ετών και υποστηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον τους και παρεμβαίνει όταν είναι αναγκαίο. Έχει εξυπηρετήσει και υποστηρίξει περισσότερα από 5.000 άτομα κατά τη διάρκεια των 52 ετών λειτουργίας του. Σήμερα φοιτούν καθημερινά 370 παιδιά και νέοι εκ των οποίων οι 60 περίπου είναι άποροι ή και ανασφάλιστοι και υποστηρίζονται με προγράμματα, πρότυπα για την Ελλάδα και την Ευρώπη (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος»).

 • #tromeDominos στο Tedx Athens 2017
  Μάιος 2017


  Για άλλη μια χρονιά η διοργάνωση του TedxAthens επέστρεψε το Σάββατο, 13 Μάϊου, στη νέα Εθνική Λυρική Σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) προσκαλώντας τους ακροατές να εξερευνήσουν τα όρια τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι λοιπόν, που μας δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχουμε και εμείς σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση με τη χορηγία γεύματος για τους 200 εθελοντές της εκδήλωσης. Η φετινή εκδήλωση εξελίχθηκε σε ένα σύγχρονο και διεθνές πολυσυνέδριο ιδεών, πολιτισμού κ τεχνολογίας. Όπως και στα πρωτοπόρα παγκόσμια συνέδρια αντίστοιχου περιεχομένου, ομιλίες, workshops, συζητήσεις, παρουσιάσεις και Q&A sessions εμπλουτίσαν το φετινό πρόγραμμα πολλών ταχυτήτων. Οι σύνεδροι έιχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα διαφορετικό και πιο διαδραστικό TEDxAthens, απολαμβάνοντας ξεχωριστές στιγμές σε έναν από τους πιο όμορφους χώρους της Ελλάδας. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοναδικά μουσικά δρώμενα, να απολαύσουν μια ιδιαίτερα γευστική εμπειρία φαγητού και ποτού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και να συμμετέχουν στο βραδινό πάρτι μετά το τέλος του προγράμματος. Το σκηνικό απαρτιζόταν Έλληνες και ξένους ομιλητές που μοιράστηκαν ιδιαίτερες εμπειρίες και ιστορίες ζωής, με σκοπό να γίνουν η αφορμή, αλλά και οι καταλύτες για να ανακαλύψει το κοινό τις διαφορετικές πτυχές του εαυτού του αλλά και του κόσμου μέσα στον οποίο ζούμε (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Tedx Athens 2017).

 • #tromeDominos στο Career Fair.4all 2017
  Απρίλιος 2017


  Η νεά πίτσα Domino’s 4All «βρέθηκε» κοντά στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ethelon, Career Fair.4all - Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και η Domino’s καλύψε τις ανάγκες του μεσημεριανού γεύματος της παραγωγής και των εθελοντών της εκδήλωσης για εκείνη την μέρα. Συγκεκριμένα, προσφέραμε μεγάλες πίτσες 4all για 65 άτομα-εθελοντές. Στόχος της ημερίδας είναι η επιρροή μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας για την ανάγκη και τα οφέλη ένταξης στον εργασιακό χώρο ενός ενεργού ανθρώπινου δυναμικού που μένει στην αφάνεια. Εκτός από το main event, πραγματοποιήθηκαν και παράλληλα events, όπως o διαγωνισμός επιχειρηματικότητας Hack.4all με θέμα την «Προώθηση της προσβασιμότητας και της ισότητας», καθώς και inspirational ομιλίες (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Ethelon).

 • Στηρίζοντας το έργο του ΚΥΑΔΑ
  Φεβρουάριος 2017


  Τον Φεβρουάριο η Domino’s στήριξε το έργο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) προσφέροντας συσκευασμένο ζαμπόν προκειμένου να καλυφθούν βασικές ανάγκες των συμπολιτών μας που υποστηρίζονται από τις δομές και τα προγράμματα του Κέντρου. Το Κ.Υ.Α.Δ.Α. διαθέτει δύο ξενώνες φιλοξενίας, την “Εστία των Αθηνών”, που αποτελεί αξιοποίηση κληροδοτήματος των Π. & Τ. Παντελίδη και ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Στον πρώτο, υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας 52 ατόμων και στο δεύτερο 160. Σήμερα φιλοξενούμε πάνω από 200 άτομα στα οποία παρέχουμε σίτιση, ψυχολογική υποστήριξη καθώς και ιατρική παρακολούθηση. (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το ΚΥΑΔΑ) ).

 • #tromeDominos με τα παιδιά του 10 ου Δημοτικού Αμαρουσίου
  Φεβρουάριος 2017


  Τον Φεβρουάριο η Domino’s βρέθηκε δίπλα στα παιδιά του 10 ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου ενισχύοντας την προσπάθεια της λαχειοφόρου αγοράς που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το έργο του σχολείου εδώ).

 • #tromeDominos Στηρίζοντας τη Γραμμή Βοήθειας «210 6007686»
  Φεβρουάριος 2017


  Η Domino’s, με αφορμή την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, στήριξε για δεύτερη συνεχή χρονιά το έργο της Γραμμής Βοήθειας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (www.help-line.gr). Η Γραμμή Βοήθειας 210-6007686 παρέχει συμβουλευτική για γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες υγείας για θέματα που σχετίζονται με τη χρήση και την κατάχρηση του διαδικτύου (π.χ. συμπεριφορές εξάρτησης, εκφοβισμός, κοινωνική δικτύωση κ.λ.π.).

 • #tromeDominos στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της Αγκαλιάς
  Δεκέμβριος 2016


  Τον Δεκέμβριο η Domino’s βρέθηκε για μία ακόμη φορά δίπλα στο έργο του Συλλόγου Η Αγκαλιά αναλαμβάνοντας να καλύψει τις ανάγκες των γευμάτων του Χριστουγεννιάτικου πάρτυ που πραγματοποιήθηκε στον παιδότοπο «Έλα να παίξουμε» στο Αιγάλεω. Η Αγκαλιά, με ανιδιοτέλεια, αγάπη και σεβασμό, συμπαραστέκεται σε γυναίκες έγγαμες ή άγαμες, που λόγοι εγκατάλειψης, κακοποίησης και κοινωνικοοικονομικοί τις πιέζουν σε βίαιη αφαίρεση της ζωής του εμβρύου-παιδιού τους. Ο Σύλλογος προσφέρει προστασία στο παιδί, τόσο κατά τη διάρκεια της κύησής όσο και μετά τη γέννησή του και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά. (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Αγκαλιά).

 • #tromeDominos με τους Αεροπροσκόπους Ελληνικού Αργυρούπολης
  Σεπτέμβριος 2016


  Τον Σεπτέμβριο η Domino’s βρέθηκε δίπλα στα μέλη του 2 ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Ελληνικού Αργυρούπολης καλύπτοντας τις ανάγκες των γευμάτων στα πλαίσια της καλοκαιρινής κατασκήνωσης της Ομάδας Προσκόπων. (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το 2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Ελληνικού Αργυρούπολης).

 • #tromeDominos με το Χαμόγελο του Παιδιού
  Σεπτέμβριος 2016


  Τον Σεπτέμβριο η Domino’s στήριξε για μία ακόμη φορά το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού με την κάλυψη των γευμάτων κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Hackathon που διοργάνωσε ο Οργανισμός. Το Χαμόγελο του Παιδιού είναι «υπεύθυνο» για την φροντίδα και την προστασία χιλιάδων παιδιών όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του. (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Χαμόγελο του Παιδιού εδώ)

 • #tromeDominos με τον “Victor Artant”
  Ιούλιος 2016


  Τον Ιούλιο η Domino’s στήριξε το έργο του Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων δραστηριοτήτων “Victor Artant” – ΝΙΚΗ με την προσφορά γευμάτων. Η ιστορία του Συνδέσμου ξεκινάει το 2000 όταν και δημιουργήθηκε ως μια εναλλακτική πρόταση. Λειτούργησε από μια επιστημονική ομάδα σε συνεργασία με μια αντίστοιχη ομάδα ατόμων με αναπηρίες και γονέων. Ο σύνδεσμος είναι νόμιμα αναγνωρισμένο σωματείο με Αρ. Καταστ 6450/1998, είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης γονέων και κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες, μέλος της Πανελλήνιας Αθλητικής Ομοσπονδίας Α.μεΑ. καθώς και μέλος της διεθνούς οργάνωσης για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία F.T.I. (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Victor Artant).

 • #tromeDominos στο Συσσίτιο της Equal Society
  Ιούνιος 2016


  Η Domino’s στηρίζει τους μικρούς αθλητές της ομάδας μπάσκετ Φοίνικας του Πειραιά αποτελώντας έναν από τους χορηγούς της ομάδας και με το λογότυπο της εταιρίας να βρίσκεται στις φανέλες των 150 αθλητών της ομάδας.

 • #tromeDominos στο Συσσίτιο της Equal Society
  30 Δεκεμβρίου 2015


  Στις 30 Δεκεμβρίου, στηρίξαμε για μία ακόμα φορά στην προσπάθεια των ανθρώπων της Equal Society προσφέροντας ένα γεύμα στα άτομα που στηρίζει με το έργο του το Συσσίτιο λίγο πριν το τέλος της χρονιάς. Η ΜΚΟ Equal Society και η Δομή Παροχής Συσσιτίου της φροντίζει σε καθημερινή βάση, επί επτά ημέρες την εβδομάδα τη σίτιση, τουλάχιστον εκατό 100 ατόμων ανά ημέρα (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το έργο της Equal Society στο http://www.equalsociety.gr/).

 • #tromeDominos στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Αγκαλιάς
  29 Δεκεμβρίου 2015


  Η Domino’s δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Αγκαλιάς στα γραφεία του Συλλόγου. Έτσι, στις 29 Δεκεμβρίου, τα παιδικά χαμόγελα ήρθαν να συνοδεύσουν απολαυστικές πίτσες Domino’s. Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά έχει συμπαρασταθεί μέχρι σήμερα σε 2000 παιδιά προσφέροντας απλόχερα τη διακριτική αλλά και ουσιαστική συμπαράσταση των ανθρώπων της (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Αγκαλιά).

 • #tromeDominos με τα παιδιά της Κιβωτού
  3 Δεκεμβρίου 2015


  Η «Κιβωτός του Κόσμου» δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς. Δίπλα σε αυτά τα παιδιά, βρέθηκε για μία ακόμα φορά η Domino’s προσφέροντας 30 πίτσες και καλύπτοντας το συσσίτιο του Οργανισμού σε μια διαφορετική ημέρα. Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από έναν εικοσιεξάχρονο ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά (Δείτε περισσότερες πληροφορίες για Κιβωτό του Κόσμου).

 • Στηρίζοντας τη Γραμμή Βοήθειας «210 6007686»
  9 Φεβρουαρίου 2015


  Τη Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, θα εορταστεί για 12η συνεχή χρονιά η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου. Ο αριθμός των χωρών που γιορτάζουν την ημέρα αυτή έχει ξεπεράσει τις 100 παγκοσμίως! Η Domino’s, ως μια εταιρεία που δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο του διαδικτύου και έχοντας ευαισθησίες για τους μικρούς φίλους θεωρεί υποχρέωση όλων μας να ενημερώνουμε μικρούς και μεγάλους για τους κινδύνους που προκύπτουν από την ανεξέλεγκτη χρήση του διαδικτύου. Για το σκοπό αυτό στηρίζει το έργο της Γραμμής Βοήθειας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (www.help-line.gr). Η Γραμμή Βοήθειας 210-6007686 παρέχει συμβουλευτική για γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες υγείας για θέματα που σχετίζονται με τη χρήση και την κατάχρηση του διαδικτύου (π.χ. συμπεριφορές εξάρτησης, εκφοβισμός, κοινωνική δικτύωση κ.λ.π.). Οι ειδικοί επιστήμονες της γραμμής είναι διαθέσιμοι τηλεφωνικά καθημερινά 09.00 π.μ.-17.00 μ.μ., μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@help-line.gr και μέσω chat συμβουλευτικής καθημερινά 15.00 μ.μ-17.00 μ.μ.

 • #tromeDominos στην κοπή της πίτας της Αγκαλιάς
  1 Φεβρουαρίου 2015


  Για μία ακόμη φορά η Domino’s βρέθηκε δίπλα στο έργο της Αγκαλιάς, του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού. Αυτή τη φορά αφορμή ήταν η κοπή της Βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου. «Προσκεκλημένοι» στην εκδήλωση ήταν οι οικογένειες και τα παιδιά της Αγκαλιάς. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Σπίτι της Αγκαλιάς, στην αίθουσα Κέντρου Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού, όπου λειτουργεί παιδότοπος και με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών του Συλλόγου. Τα παιδιά ξεφάντωσαν στο παιχνίδι, ζωγράφισαν, γέλασαν και απόλαυσαν την αγαπημένη γεύση της Domino’s!

 • American Women’s Organization of Greece
  23 Νοεμβρίου 2014


  Ο Σύλλογος των Αμερικανίδων Γυναικών συμπληρώνει φέτος 67 χρόνια κοινωνικής προσφοράς. Εμείς, βρεθήκαμε για μία ακόμα φορά δίπλα τους με αφορμή το Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργάνωσε στις 23 Νοεμβρίου κάνοντας Δωρεά πίτσες για το Food Court της διοργάνωσης στο Athens Ledra Hotel. Το ποσό που συγκεντρώθηκε από το Bazaar διατέθηκε σε 24 συνολικά ιδρύματα για την κάλυψη υποτροφιών αλλά των αναγκών παιδιών, ατόμων με ειδικές ανάγκες και κέντρα απεξάρτησης.

 • Δίπλα στο έργο της Equal Society
  12 Νοεμβρίου 2014


  Η ΜΚΟ Equal Society και η Δομή Παροχής Συσσιτίου της φροντίζει σε καθημερινή βάση, επί επτά ημέρες την εβδομάδα τη σίτιση, τουλάχιστον εκατό 100 ατόμων ανά ημέρα. Την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, σταθήκαμε αρωγοί για μία ακόμα φορά στην προσπάθεια των ανθρώπων της Equal Society προσφέροντας ένα γεύμα στα άτομα που στηρίζει με το έργο του το Συσσίτιο.

 • Γεύματα Αγάπης
  10 Νοεμβρίου 2014


  Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου βρεθήκαμε για μία ακόμη φορά δίπλα σε εκείνους που έχουν ανάγκη περισσότερο από τον καθένα μας να νιώσουν ότι κάποιος βρίσκεται δίπλα τους αυτή τη περίοδο. Ο λόγος φυσικά για τα παιδιά. Για μία ακόμη φορά λοιπόν, και σε συνεργασία με το e-food.gr καθώς και την αμέριστη υποστήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Μπορούμε» μοιράσαμε δωρεάν γεύματα και χαμόγελα σε 300 μικρά παιδιά που φιλοξενούνται σε 10 φορείς σε ολόκληρη την Αττική.

 • TARMAC 2014
  5 Νοεμβρίου 2014


  Το TARMAC είναι μια ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση αφιερωμένη στα Παιδικά Χωριά SOS και διοργανώνεται για 13η χρονιά στην πίτσα KARTODROMO στις Αφίδνες. Τα παιδιά από τα Παιδικά Χωριά SOS, κάθισαν για άλλη μια χρονιά στο κάθισμα του συνοδηγού των αγωνιστικών αυτοκινήτων των προσκεκλημένων οδηγών αγώνων και έπαιξαν μαζί τους μέσα στην πίστα. Όσο για τα εκτός πίτσας, τα παιδιά συνδύασαν μια μοναδική εμπειρία με τις πίτσες Domino’s

 • 1,000 Domino’s, 4000 χαμόγελα
  29 Ιουλίου 2014


  Με αφορμή ένα τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε την βραδιά του τελικού του Champions League, αποφασίσαμε να επανορθώσουμε προσφέροντας το δικό μας λιθαράκι στους ανθρώπους που το έχουν περισσότερη ανάγκη από όλους αυτή την περίοδο κάνοντας δωρεά 1,000 πίτσες και δίνοντας χαρά σε περίπου 4000 συνανθρώπους μας. Συμπαραστάτες στην προσπάθεια μας στάθηκαν οι άνθρωποι των ιδρυμάτων και των οργανισμών που μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε την υπόσχεσή μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στα: Κλίμακα, Στέγη Κοριτσιού "Αγία 'Αννα", Ίδρυμα Θεοτόκος, Οι Φίλοι του Παιδιού, ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Το χαμόγελο του παιδιού, Κεα χαρά, Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών, Αμαλίειο Ορφανοτροφείο, Παιδική Στέγη και Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Δείτε Περισσότερα