ΑΝΑΤΡΟΝ Α.Ε.


Η εταιρεία μας

Η Anatron Α.Ε. ιδρύθηκε το 1995 και αποτελεί τον Master Franchisee της Dominο’s Pizza στην Ελλάδα. Η εταιρεία σήμερα διαθέτει 34 καταστήματα από τα οποία τα 18 είναι εταιρικά και περισσότερα από 40 σημεία πώλησης των προϊόντων της Domino’s. Παράλληλα, η Anatron Α.Ε. πραγματοποιεί εξαγωγές πρώτων υλών και τεχνογνωσίας στα καταστήματα Domino’s γειτονικών χωρών ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται η Βουλγαρία, η FYROM, η Ρουμανία, η Κύπρος και από τον Σεπτέμβριο του 2017 και η Μάλτα.

Σήμερα, στην αλυσίδα καταστημάτων της Domino’s Pizza στην Ελλάδα απασχολούνται περισσότεροι από 700 εργαζόμενοι με μέσο όρο ηλικίας κάτω από τα 30 έτη.

Το 2009 αποτελεί χρονιά σταθμό για την Anatron A.E. καθώς ολοκληρώνεται μια κορυφαία επένδυση ύψους 3,000,000 ευρώ με την δημιουργία μιας υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής ζύμης και logistics στο Βιομηχανικό Πάρκο των Άνω Λιοσίων, αντικείμενο της οποίας είναι η προμήθεια με πρώτες ύλες των καταστημάτων της Ελλάδαςκαι των γειτονικών χωρών. Η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών αποτελεί τον βασικό παράγοντα στην λειτουργία της εταιρείας και η επένδυση αυτή αποτελεί την καλύτερη επιβεβαίωση της κατεύθυνσης αυτής.

Παράλληλα, συνεχείς προσπάθειες, γίνονται με σκοπό την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρείας, με υιοθέτηση πράσινων πηγών ενέργειας και την αξιοποίηση τεχνολογίας όπως είναι τα ηλεκτρικά μηχανάκια για τις παραδόσεις τα οποία ήδη έχουν αναλάβει δράσει σε καταστήματα.

Στόχος της εταιρείας

Όταν είσαι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο στο delivery πίτσας, όπως είναι η Domino’s, δεν μπορεί παρά να έχεις ως στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε πτυχή της δραστηριότητας σου. Για τον λόγο αυτόν, από τη πρώτη στιγμή, έχουμε θέσει ως στόχο την κορυφαία Ποιότητα και Εικόνα για το προϊόν, τα υψηλότατα standards στην εξυπηρέτηση και την καλύτερη δυνατή τιμή για τους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Πώς πετυχαίνουμε όμως όλα τα παραπάνω; Καταρχήν επιλέγοντας και χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες και εξασφαλίζοντας το καλύτερο προϊόν. Η συνεχής εκπαίδευση και η διατήρηση του επαγγελματισμού μας σε όλα τα επίπεδα εξυπηρέτησης του πελάτη και φυσικά η συνεχής επένδυση στην τεχνολογία και την τεχνογνωσία, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Παράλληλα, τα συστήματα παρακολούθησης της διαδικασίας παραγωγής και διανομής των προϊόντων μας, μας βοηθάνε στην ελαχιστοποίηση των λαθών και στην μείωση του κόστους παραγωγής, αντισταθμίζοντας το αυξημένο κόστος των ποιοτικότερων πρώτων υλών.

Επιλέξτε λοιπόν, τη δική σας Domino’s pizza, παραγγείλτε την online και παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη της παραγγελίας σας από το πρώτο λεπτό έως την στιγμή που θα παραδοθεί στην πόρτα σας. Έπειτα, απολαύστε την… αυτός είναι ο στόχος μας!

Πιστοποιήσεις

Θέλοντας να διασφαλίσουμε την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της Domino’s η μονάδα παραγωγής μας, όπου παρασκευάζεται η φρέσκια ζύμη και διακινούνται οι πρώτες ύλες, είναι πιστοποιημένη με τα αυστηρότατα standards του διεθνούς προτύπου ασφαλείας τροφίμων HACCP-ISO 22000. Επιζητώντας όμως διαρκώς το κάτι παραπάνω, πολιτική της εταιρείας είναι η προμήθεια πρώτων υλών αποκλειστικά και μόνο από προμηθευτές που τηρούν τα ίδια υψηλά standards ασφάλειας με εμάς και είναι πιστοποιημένοι με HACCP.