Γιατί Domino’s Franchise;


Όταν ο Tom Monaghan ξεκινούσε την ιστορία της Domino’s το 1960, το franchise ήταν μια μάλλον άγνωστη έννοια που όμως ο ίδιος ήξερε ότι θα μπορούσε να οδηγήσει στην γρήγορη διάδοση του ονόματος Domino’s. Όπως αποδείχθηκε είχε απόλυτο δίκιο κατακτώντας τη κορυφή σε περισσότερες από 70 χώρες όπου δραστηριοποιείται και εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες!

Η εξέλιξη του δικτύου franchise της Domino’s σε ολόκληρο τον κόσμο είναι από μόνη της η καλύτερη απόδειξη του γιατί κάποιος πρέπει να ενταχθεί στο δίκτυο του μεγαλύτερου διανομέα πίτσας στο κόσμο. Ωστόσο τα πλεονεκτήματα της επιλογής αυτής δεν σταματούν εδώ. Ας δούμε μερικά από τα πλεονεκτήματα που μπορεί να σας προσφέρει η Domino’sως franchisee:


  • Χρησιμοποιείτε από την πρώτη στιγμή ένα από τα περισσότερο αναγνωρίσιμα ονόματα και λογότυπα σε ολόκληρο τον κόσμο και προωθείτε ένα κορυφαίο και δημοφιλέστατο προϊόν.

  • Ως franchisor σας, παρέχουμε καθοδήγηση για την επιλογή του κατάλληλου μέρους, συνεχή υποστήριξη στην κατασκευή και την λειτουργία του καταστήματος σας.

  • Έχοντας την προηγούμενη εμπειρία και την τεχνογνωσία, απαιτείται μικρότερο κεφάλαιο για την έναρξη της λειτουργίας του επιχείρησης, αυξάνεται η ασφάλεια που νιώθετε στα πρώτα βήματα σας και φυσικά μπορείτε να απευθυνθείτε σε ήδη υπάρχοντες franchiseesγια να σας ενημερώσουν για την έως σήμερα εμπειρία τους.

  • Οι παραγγελίες σας που αφορούν σε πρώτες ύλες για την παρασκευή των προϊόντων Domino’s, φθάνουν στο κατάστημά σας κατευθείαν από την υπερσύγχρονη μονάδας παραγωγής ζύμης και logistics που έχει η εταιρεία στο Βιομηχανικό Πάρκο των Άνω Λιοσίων.

  • Η συνεχής εκπαίδευση που παρέχουμε ως franchisor στο προσωπικό της επιχείρησης και η διατήρηση του κορυφαίου επιπέδου του επαγγελματισμού.

  • Έχετε την υποστήριξη στο κομμάτι του marketing και της διαφήμισης ενώ όπως είναι φυσικό το κόστος είναι σημαντικά χαμηλότερο λόγω των μαζικών αγορών.

  • Απολαμβάνεται το αποκλειστικό δικαίωμα της προώθησης του προϊόντος σε μια συγκεκριμένη και προστατευμένη περιοχή.

Έχετε απορίες ή θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το Domino’s Franchise; Πατήστε εδώ.