Loading

Το καλάθι σας είναι άδειο Άδειο Καλάθι

Φόβοι πως η Τετάρτη θα αργήσει να εμφανιστεί για αρκετές ημέρες ακόμα!

Επιστημονικοί κύκλοι εκφράζουν έντονα πλέον την ανησυχία τους πως η Τρίτη θα διαρκέσει για αρκετές ακόμα ημέρες. Το γεγονός αυτό έχει βέβαια και τα θετικά του καθώς η Τρίτη είναι η μέρα που για κάθε παραγγελία Domino’s έχεις 1+1 πίτσα Δώρο.
 
Μια νέα μελέτη του Πανεπιστημίου του Ann Arbor έρχεται να επιβεβαιώσει με το πλέον επιστημονικό τρόπο πως η Τετάρτη θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της για αρκετές ημέρες ακόμα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον διακεκριμένο μαθηματικό και αστροφυσικό Tom Monaghan “μετά από αρκετές ώρες έρευνας και παρατηρήσεων, η Τρίτη θα διαρκέσει μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου. Από εκεί και πέρα μπορούμε να πούμε πλέον με σιγουριά ότι ο κόσμος θα γυρίσει στην κανονικότητα”.
 
Ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας όμως μας συστήνει να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το μοναδικό αυτό φαινόμενο. Συγκεκριμένα ο Monaghan δήλωσε: “το φαινόμενο του Online Mega Week σου δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλεις την αγαπημένη σου Domino’s, παίρνοντας 1+1 πίτσα Δώρο, όπως δηλαδή συμβαίνει κάθε Τρίτη, ενώ η Τρίτη είναι κλασσική ημέρα και για μπάλα. Εκμεταλλευτείτε το!”.
 
Εμείς θα συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη του φαινομένου μέσα από το dominos.gr και το Domino’s mobile app.

To καλό τo παλικάρι… έχει CU Around κωδικό!

Είσαι και εσύ από εκείνους που πανηγυρίζουν όταν έρχεται η Δευτέρα γιατί η επόμενη μέρα είναι η Τρίτη και θα έχουν 1+1 στην Domino’s;  Αν είσαι συνδρομητής CU, έχεις 1+1 πίτσες δώρο κάθε μέρα από το CU Around!   Ας το παραδεχτούμε και ας μην κρυβόμ … Διαβάστε περισσότερα

Domino’s Pizza Tracker: Μύθοι και πραγματικότητα

Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των Dominoers ανά τον κόσμο πιστεύει με βεβαιότητα ότι το Domino’s Pizza Tracker® λειτουργεί με κάποιου είδους αυτοματοποιημένη αντίστροφη μέτρηση. Ήρθε όμως η ώρα να καταρρίψουμε αυτόν τον μύθο!   Ενώ το μόνο countdown πο … Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ