Loading

Το καλάθι σας είναι άδειο Άδειο Καλάθι

14η χρονιά για τον Διαγωνισμό Παιδικής ζωγραφικής!

Ξεκινώντας από το 2006, έχουμε έχει προσκαλέσει και έχουν ανταποκριθεί χιλιάδες παιδιά από σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς και κέντρα λογοθεραπείας σε μία προσπάθεια να μετατραπεί ένα λευκό κουτί πίτσας σε έναν καμβά ζωγραφικής γεμάτο από χρώματα και παιδική φαντασία.
 
Τα τελευταία 4 χρόνια, ο διαγωνισμός πήγε ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας το dominoskidspainting.gr, ένα site όπου ακόμα περισσότεροι μικροί ζωγράφοι, ηλικίας 4 έως 12 ετών μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό ανεβάζοντας το δικό τους έργο τέχνης. Οι κανόνες είναι οι ίδιοι, η τεχνοτροπία και τα μέσα είναι στην επιλογή των παιδιών και η παιδική φαντασία παραμένει ατελείωτη. Τι χρειάζονται; Μόνο μια κόλλα Α4 και μία κάμερα/κινητό, την αστείρευτη παιδική φαντασία και φυσικά τη βοήθεια κάποιου ενήλικα!
 
Οι πρώτοι νικητές που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, θα βρουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους δώρα όπως tablets, smartwatch bands, ένα x-box, δωροκάρτες και Pizza Parties από την Domino’s Pizza. Επίσης, η νικητήρια ζωγραφιά θα γίνει το θέμα για την χριστουγεννιάτικη κάρτα μας για το 2021.
 
Παράλληλα όμως, κάθε ένα παιδικό έργο τέχνης αντιστοιχεί σε 1 ευρώ που θα δοθεί για την στήριξη του έργου του Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).Ο Οργανισμός ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 43.000 εθελοντές, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 500.000 ευχές παγκοσμίως, ενώ κάθε 16 λεπτά εκπληρώνεται μία ευχή παιδιού, σε κάποιο σημείο του πλανήτη.
 
Η ανάδειξη των νικητών του διαγωνισμού θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου.
Εάν έχετε ένα μικρό ταλέντο στην οικογένεια, βοηθήστε το να αναδειχθεί μέχρι την  Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 κάνοντας κλικ εδώ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ