Loading

Το καλάθι σας είναι άδειο Άδειο Καλάθι

Domino’s Pizzafest: Ένας μήνας γεμάτος πίτσα!

Εδώ και περίπου 20 χρόνια ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί και γιορτάζεται ως ο Μήνας της Πίτσας. Αν δεν το ήξερες, ένα δάκρυ πιθανότατα να κύλισε για κάθε Οκτώβρη που έχει περάσει. Όμως τώρα, είμαστε εδώ για να δώσουμε στον Οκτώβρη την θέση στη καρδιά μας που του αξίζει και να κάνουμε αυτές τις 31 ημέρες μοναδικές.
 
Πόσο μοναδικές; Όσο και κάθε πίτσα μας! Για αυτό λοιπόν, κάθε μέρα του Οκτωβρίου, θα μπορείς να επιλέξεις μία διαφορετική πίτσα του καταλόγου, σε όποιο μέγεθος θέλεις με μόνο €8,95*. Το ποια πίτσα αντιστοιχεί σε κάθε ημέρα μπορείς να το δεις από το ειδικό ημερολόγιο που ετοιμάσαμε για εσένα και θα το βρεις στην σελίδα www.dominospizzafest.com . Από εκεί, πέρα από το να προετοιμαστείς ανάλογα, μπορείς να προσκαλέσεις του φίλους σου στο facebook μοιράζοντας τα νέα ή να μας ζητήσεις να σου υπενθυμίσουμε εμείς να παραγγείλεις την ημέρα που θα είναι σε προσφορά η αγαπημένη σου πίτσα!
 
Ξεκίνα λοιπόν τώρα τον προγραμματισμό σου, ζήτα μας να στις υπενθυμίσουμε και δώσε στον φετινό Οκτώβριο την γεύση της 100% μοτσαρέλα που του αξίζει!
 
*Για το καταστήματα Παγκρατίου και Ζωγράφου η προσφορά ισχύει μόνο για το Μεγάλο μέγεθος.

To καλό τo παλικάρι… έχει CU Around κωδικό!

Είσαι και εσύ από εκείνους που πανηγυρίζουν όταν έρχεται η Δευτέρα γιατί η επόμενη μέρα είναι η Τρίτη και θα έχουν 1+1 στην Domino’s;  Αν είσαι συνδρομητής CU, έχεις 1+1 πίτσες δώρο κάθε μέρα από το CU Around!   Ας το παραδεχτούμε και ας μην κρυβόμ … Διαβάστε περισσότερα

Domino’s Pizza Tracker: Μύθοι και πραγματικότητα

Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των Dominoers ανά τον κόσμο πιστεύει με βεβαιότητα ότι το Domino’s Pizza Tracker® λειτουργεί με κάποιου είδους αυτοματοποιημένη αντίστροφη μέτρηση. Ήρθε όμως η ώρα να καταρρίψουμε αυτόν τον μύθο!   Ενώ το μόνο countdown πο … Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ