Loading

Το καλάθι σας είναι άδειο Άδειο Καλάθι

Τα Domino's robots βγήκαν στους ευρωπαϊκούς δρόμους!

Αυτόνομα robots να παραδίδουν Domino’s έχουμε ξαναδεί. Όμως, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε robots να κάνουν delivery στους ευρωπαϊκούς δρόμους (και όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο).
 
Τους επόμενους μήνες λοιπόν, εάν βρίσκεσαι στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο Αμβούργο και σου έρθει η όρεξη να παραγγείλεις online την αγαπημένη σου Domino’s, τότε είναι εξαιρετικά πιθανό να βρεις στην πόρτα σου το νέο αυτόνομο robot της Domino’s.
 
To Domino’s delivery robot έχει σχεδιαστεί από την Starship Technologies, στο τιμόνι της οποίας βρίσκονται οι συνιδρυτές του Skype, Ahti Heinla και Janus Friis και με ιστορία που ξεκινάει το 2014. Από τότε έχουν συνεργαστεί με εταιρείες όπως η αμερικάνικες DoorDash και Postmates την ώρα που η Διεθνής Ένωση για την Ρομποτική (IFR) μιλάει για την ανάγκη 175,000 αυτόνομων robots έως το 2019.
 
Για όσους αναρωτιούνται για τις επιδόσεις του robot, το εξάτροχο όχημα μπορεί να κινηθεί με ταχύτητα έως 6,5 χλμ / ώρα και να μεταφέρει παραγγελίες με συνολικό βάρος έως 40 lbs ενώ τα οχήματα θα κάνουν delivery σε ακτίνα έως 1,5 χλμ από τα καταστήματα.
 
Από την στιγμή που η δοκιμαστική περίοδος ολοκληρωθεί με επιτυχία, τα αυτόνομα robots θα πάρουν τον δρόμο τους και για τις υπόλοιπες πόλεις της Γερμανίας και στη συνέχεια θα περάσουν τα σύνορα για την γειτονική Ολλανδία.

To καλό τo παλικάρι… έχει CU Around κωδικό!

Είσαι και εσύ από εκείνους που πανηγυρίζουν όταν έρχεται η Δευτέρα γιατί η επόμενη μέρα είναι η Τρίτη και θα έχουν 1+1 στην Domino’s;  Αν είσαι συνδρομητής CU, έχεις 1+1 πίτσες δώρο κάθε μέρα από το CU Around!   Ας το παραδεχτούμε και ας μην κρυβόμ … Διαβάστε περισσότερα

Domino’s Pizza Tracker: Μύθοι και πραγματικότητα

Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των Dominoers ανά τον κόσμο πιστεύει με βεβαιότητα ότι το Domino’s Pizza Tracker® λειτουργεί με κάποιου είδους αυτοματοποιημένη αντίστροφη μέτρηση. Ήρθε όμως η ώρα να καταρρίψουμε αυτόν τον μύθο!   Ενώ το μόνο countdown πο … Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ