Loading

Το καλάθι σας είναι άδειο Άδειο Καλάθι

Όροι & Προϋποθέσεις συμμετοχήςΌροι & Προϋποθέσεις συμμετοχής

Δικαίωμα Συμμετοχής

Το πρόγραμμα πιστότητας Domino’s More έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία με την επωνυμία «DAUFOOD GREECE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε», που εδρεύει στο Βιο.Πα Άνω Λιοσίων, Αττικής στην οδό Πεντηκοστής 15 και Εβδόμης και αποτελεί τον Master Franchisee της Domino’s Pizza στην Ελλάδα. Σκοπός του προγράμματος είναι αφενός η επιβράβευση των πελατών Domino’s Pizza, η προνομιακή τους ενημέρωση για τα προϊόντα και υπηρεσίες της και αφετέρου η καταγραφή, ανάλυση και έρευνα της αγοραστικής τάσης των πελατών της (κατηγορίες προϊόντων που επιλέγονται, είδος προϊόντων που επιλέγουν οι πελάτες, ανταπόκριση στις γενικές και εξειδικευμένες προσφορές κ.α.) προκειμένου να βελτιωθεί η διαχείριση του πελατολογίου της και η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που ταιριάζουν καλύτερα στην πελατειακή της βάση.

Οι συμμετέχοντες συναινούν ρητώς όπως τα προσωπικά τους στοιχεία χρησιμοποιηθούν από την Εταιρεία ως υπεύθυνη για την επεξεργασία τους είτε από την ίδια είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει αυτή για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από την Εταιρεία και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του Προγράμματος, ήτοι για την επαλήθευση των στοιχείων των συμμετεχόντων, την τυχόν αποστολή των δώρων κ.λπ., καθώς και για μελλοντική ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με διαφημιστικές-προωθητικές ενέργειες της Εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.

Με την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα, συμφωνείτε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις («Όροι») συμμετοχής, όπως εκάστοτε ισχύουν. Θα πρέπει να εξετάζετε συχνά τους Όρους καθώς το Πρόγραμμα μπορεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα να αλλάζει και με μόνη υποχρέωση από τη μεριά της Εταιρείας να κοινοποιεί τις αλλαγές σε εμφανές σημείο στην ιστοσελίδα www.dominos.gr/dominos-more. Με την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα συμφωνείτε επίσης να δεσμεύεστε από την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και τις Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας www.dominos.gr.

Διαδικασία Εγγραφής

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα μέσω της ιστοσελίδας www.dominos.gr/dominos-more . Κατά την εγγραφή σας απαιτείται να δώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Θα χρειαστεί επίσης να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, παρέχοντας το όνομά σας και δημιουργώντας έναν κωδικό πρόσβασης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένα οφέλη του Προγράμματος. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ακρίβεια των στοιχείων του λογαριασμού σας και για την ενημέρωσή/επικαιροποίησή τους όπως απαιτείται.

Τρόπος Λειτουργίας του προγράμματος

Tο Domino’s More είναι ένα Πρόγραμμα επικοινωνίας και ανταμοιβής των πιστών πελατών της Domino’s Pizza. 

Το Πρόγραμμα είναι βασισμένο σε πόντους. Με κάθε παραγγελία που έχει παραδοθεί και περιέχει τουλάχιστον μία πίτσα, είτε από το www.dominos.gr είτε από το Domino’s mobile app κερδίζετε 10 πόντους. Οι πόντοι πιστώνονται εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Για περισσότερες από μία παραγγελίες μέσα σε ένα 24ώρο, μόνο μία δικαιούται και πιστώνεται πόντους. 

Λήξη των πόντων

Οι πόντοι λήγουν 180 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας από την οποία αποκτήθηκαν. Οι πόντοι του λογαριασμού μηδενίζονται 365 ημέρες από την τελευταία παραγγελία του χρήστη. 

Οφέλη και Ανταμοιβές του Προγράμματος

Με την συμπλήρωση 60 πόντων, οι πόντοι μετατρέπονται αυτόματα σε μία δωρεάν Μεσαία Classic πίτσα (6 κομμάτια) η οποία και είναι διαθέσιμη υπό την μορφή κουπονιού το οποίο και πιστώνεται στον λογαριασμό Domino’s του μέλους και μπορεί να εξαργυρωθεί μέσα σε 60 μέρες. Πίτσες της κατηγορίας Premium ή αλλαγές στα υλικά, γίνονται με επιπλέον χρέωση βάσει του ισχύοντος τιμοκαταλόγου. Για την εξαργύρωση του Δώρου απαιτείται η προσθήκη της πίτσας στο καλάθι και ύστερα η επιλογή του κουπονιού και η προσθήκη του στο στάδιο «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Για την εξαργύρωση του Δώρου πρέπει να πληρείται η ελάχιστη παραγγελία.

Για το κατάστημα Σαντορίνης, με την συμπλήρωση των 60 πόντων, ισχύει πίστωση 6,00 στον λογαριασμό του μέλους.

Εξαιρούνται των οφελών και ανταμοιβών του προγράμματος Domino’s More, τα κατάστημα της Πάρου και Μυκόνου, τα οποία δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα πιστότητας. Ως εκ τούτου, καμία παραγγελία που έχει παραδοθεί από τα προαναφερθέντα καταστήματα, δεν συγκεντρώνει πόντους αλλά και ούτε δύνανται να εξαργυρώσουν κουπόνι που έχει πιστωθεί στον λογαριασμό του μέλους.

Μεταφορά λογαριασμού και πόντων 

Ούτε οι λογαριασμοί, ούτε οι πόντοι του Προγράμματος μπορούν να μεταφερθούν, να μοιραστούν ή να συνδυαστούν. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρακολουθεί τον αριθμό των λογαριασμών ανά πελάτη και να αρνηθεί, να συγχωνεύσει ή να κλείσει πρόσθετους ή διπλούς λογαριασμούς ανά πάσα στιγμή. Τα στοιχεία του λογαριασμού σας είναι εμπιστευτικά και δεν πρέπει να μοιράζονται με κανένα άλλο άτομο.

Οι πόντοι που κερδίζονται μέσω του Προγράμματος δεν έχουν αξία μετρητών και είναι μη μεταβιβάσιμοι. 

Τα προϊόντα που διατίθενται μέσω του Προγράμματος είναι αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Δεν μπορείτε να πουλάτε ή να μεταπωλείτε κανένα από τα προϊόντα, που λαμβάνετε από την Εταιρεία.

H Εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για τις εξαργυρώσεις που χάνονται ή εξαργυρώνονται εξαιτίας δόλιων δραστηριοτήτων από εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο μέρος.

Εάν έχετε αμφιβολία για το εάν μια αγορά ή άλλη δραστηριότητα εφαρμόστηκε σωστά στο λογαριασμό σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Domino’s. Στο email πρέπει να διευκρινίζεται το όνομα και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με το Πρόγραμμα, η ημερομηνία της δραστηριότητας και το ζήτημα που αντιμετωπίσατε.


Domino’s More Happy Hour

Στην ενέργεια δεν συμμετέχουν οι μεταχρονολογημένες, πέρα από το διάστημα που ορίζεται, παραγγελίες.

 

Προσωπικά Δεδομένα

Οι συμμετέχοντες συναινούν ρητώς όπως τα προσωπικά τους στοιχεία χρησιμοποιηθούν από την Εταιρεία ως υπεύθυνη για την επεξεργασία τους είτε από την ίδια είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει αυτή για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από την Εταιρεία και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του Προγράμματος, ήτοι για την επαλήθευση των στοιχείων των συμμετεχόντων, την τυχόν αποστολή των δώρων κ.λπ., καθώς και για μελλοντική ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με διαφημιστικές-προωθητικές ενέργειες της Εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να προβούν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση στην επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους, που τηρούνται στο εν λόγω αρχείο κατά την πολιτική απορρήτου, επικοινωνώντας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 210 6962850.

Σε κάθε περίπτωση, οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης σχετικά με τα τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που τους αφορούν και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας.

Τροποποίηση και Τερματισμός του Προγράμματος

H Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μονομερώς να αναστείλει ή και να διακόψει οποτεδήποτε το Πρόγραμμα, για όσο διάστημα κρίνει αναγκαίο, και οι συμμετέχοντες δεν διατηρούν καμία αξίωση εναντίον της σε μια τέτοια περίπτωση.

Η Εταιρεία δύναται ανά τακτά διαστήματα να αλλάζει τους Όρους του Προγράμματος με μόνη υποχρέωσή της να κοινοποιεί τις αλλαγές σε εμφανές σημείο στην ιστοσελίδα www.dominos.gr/dominos-more

Λοιποί Όροι

H συμμετοχή στο Πρόγραμμα καθώς και η παραλαβή των δώρων συνεπάγονται την πλήρη αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων των Όρων του Προγράμματος.

Για όποια διαφορά τυχόν προκύψει σχετικά με το Πρόγραμμα, εφαρμοστέο θα είναι το ελληνικό δίκαιο και αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.

Οι συμμετέχοντες, έχουν το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς επιβάρυνση, να μεταβάλλουν τα δεδομένα που τους αφορούν και τηρούνται από την εταιρεία μας, επικοινωνώντας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210 6962850.